parle a ma main




wild hunt

Just pratat med Linnea Äventyrare som är nere i Kenya, galet avundsjuk på henne. Här regnar så in i bänken. Men det är lite mysigt med att höra regnet som smattrar mot fönstret när man lyssnar på The Tallest Man On Earth och dricker te. Det är svårt att toppa måste jag säg.

Förut idag regnade det i alla fall inte. Var ute på promenad med Anna. Utöver det har jag inte gjort så mycket, lite läxor och yoga. Nu väntar Buffy.

Dagens outfit
¨
haha

gulliga tjejer

lazy sunday

Här sitter jag med en ryslig förkylning och lyssnar på sextiotal. Varit på stan med anna idag. En väldigt tråkig standag måste jag säga. Kom bara hem med en skolkalender, för kalendern man får i skolan är så ful. Skolan börjar ju imorgon! wooooooooooooooooooooooow, nej. Orkar inte riktigt med skola.
En rolig sak fick jag med hem, mina bilder hade kommit från ica! Men nu har jag ångest för att jag beställde hem för mycket.. 283 bilder får inte plats i ett album. 

 


mean girls

Hemma hos emma och chillar. Precis ätit massa thai mat och nu ska det godisfrosseri med mean girls tema. Feting nice. Hej då

Hej hej bloggen! Vad gillade ni min bildbo...

Hej hej bloggen! Vad gillade ni min bildbomb igår? Har skickat iväg massa bilder till Ica foto nu också, gamla 9B bilder, bilder från Rhodos och massa annat! Ska bli kul att bygga ihop mina album! Nu är jag på väg ner till Nova för att klippa mig! Sen blir det att träffa Anna, Emma och Ella och äta thaimat! Skit! Nu måste jag av! Hej då


bilDbomb

kört en riktig bildbomb från way out west. Och om man scrollar ner ytterligare kommer bilder från Rhodos. Gör som jag, titta och njut. Riktigt bra dagar, även om bilderna är lite sådär.
Nu ska jag skicka iväg lite bilder till Ica också.

Vi hörs

westlife


taggad chey säger hej

fika på ethel's

fruktansvärt fula band.

Edward Sharpe & the magnetic zerooooos!

läsa om grisarna på toan

dr äckel

FLEEEEEEET FOXES

respekt

purple raaaaaaaaaaaaaaaiiin

The tallest man on earth is the greatest man on earth

thai och kranvatten

noah and the whale

stalkermagen i bakgrunden

Wiz Khalifa hjärta Mig

black and yellow

kanye i lyftkran

καυτό ήλιο και αλμυρή θάλασσα
































apocalypse

Den här dagen har varit väldigt långsam. Borde göra saker innan skolan börjar. Är likblek igen. Funderar ärligt på att gå och sola solarie. Behöver färgen. Saknar grekland. Cross my heart and kiss my elbow, det blir rhodosbilder imorgon. Och Way out west, både på facebook och här på bloggen. Ska sluta skjuta upp det nu, måste få iväg bilder till framkallning också. Ska fixa ett fotoalbum nämligen.

Men det får bli till imorgon, nu tror jag det blir lite buffy


Burden of tomorrow

Way out west är över. Men jäklar va underbart det har varit. Sitter fortfarande och sträcklyssnar Prince, The tallest man on Earth och såklart Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. Ska ladda upp med bilder så fort jag får chansen, men idag väntar Oskar Linnros på Liseberg. Tänk, nästan ett år sedan jag såg honom sist. Fortfarande min favorit.
Nu blir det att måla naglarna




 so long,


Kitty says Hello

haft en fett slapp dag. Gått runt i mina slackersbyxor och skrattat åt tandemcyklar. 
Nu pratar jag med ells om wow imon. Hon ville se mina byxor, så jag ber om ursäkt för att jag ser så plufsig ut. Jag ser inte ut egentligen, duvet yo. Men walla jag bjuder på det idag.



Jag bjuder på den här också, hahaha bara för min dag varit så tråkig.


Can't make you love me

Gjort massa nyttiga saker idag, som yogapass, massa frukt och knäckebröd. Sundare liv här kommer jag!
Men jag har ändå ångest. Över knäppa saker visst, men det tar kål på mig. Aaaaargh jag behöver verkligen inte det här nu. JAg ska ju på Way out west! Och se Fleet foxes, PRINCE och Edward sharpe och noah and the whale.  

Hej då, tänker duscha.





lovar greklandbilder snarast.

bop bop bop bop to the top

Hemma igen, från Kössö. Rastlösheten tog nästan död på mig där ute. Gårdagen var dock trevlig ute på kössö, med Ella på besök. Vi badade, tittade på generation kill och planerade lite way out west. Det ska bli så nice, sitter och taggar med min wowlista för fullt här.
Hittat min kamerasladd föresten, så det blir sommar och rhodosbilder för fullt de kommande dagarna, vill jag lova!
 



xoxo

RSS 2.0