hur dom än

Ligger i sängen och lyssnar på Oskar Linnros nya låt. Så jävla bra, favoriten har gjort det igen.
Kom hem från London för nån timme sen. Trots oturen med flyget ner så har det varit en mysig resa. Har ångest och känner mig som en extrem shopaholic efter allt jag köpt men det får jag leva med.
God natt.


maximal otur

Efter tolv timmar är vi i London. Kom till hotellet och åt sen en välbehövlig middag. Imorgon är det upp tidigt för shopping och sedan Billy Elliot på kvällen. Nu ska jag krypa ner i min gosiga säng och läsa filosofi.


fint

sportlovet är slut men jag är på väg till london. Jobbigt när vårt plan inte kan landa på landvetter på grund av dimma och vi måste åka ner till köpenhamn för att få lyfta... Maximal otur.


new outfit

Hänger på polyvore och drömmer om en större garderob. Så mycket fint så lite pengar.


another day

Sportlovet har börjat helt okej. Igår hängde jag med Aurora. Bakade snickerskakor och citronmarängpaj.
Idag var jag först på ett läkarbesök och efter lunch stack jag iväg till gymmet.
Hade halvt planerat utgång ikväll men ska upp tidigt och jobba imorgon så jag stannade hemma istället. Har tittat på Skins och ätit godaste fruktsalladen på länge. Apelsin, granatäpple och vindruvor, perfekta kombinationen.


weeknnnd

Lagt mig i sängen lätt utmattad med tunga ben och rygg.
Hela lördagen spenderade jag i scandinavium för att hjälpa till på melodifestivalen. Stod och sålde tröjor, discokepsar och blinkande ljusstavar.
Det var roligt men idag var jag helt svag i kroppen. Tog mig motvilligt till gymmet ändå och nu är jag helt svag i benen och en öm rygg.


break

Börjar lovet lugnt och mysigt.
Gick tidigt från skolan och tog en fika med en före detta skolkamrat. Kom hem, bytte om till träningskläder och stack till gymmetx
Kvällen har spenderats med familjen framför på spåret och skavlan. Åt rostat bröd med kanel och socker, världens nostalgi. Nu ligger jag i min säng och njuter av att det är lov och att vi åker till London i tre dagar, efter lovet.


so strong

Min framtid blev nästan verklig. Efter lunch hade jag möte om studierådgivning till att studera i det stora landet i väst, Amerika. Fick en hel del information om olika universitet som verkar bra. Skräckblandad glädje.
Stack direkt till gymmet efter det och deffade.
Resten av dagen vet jag inte vart den tog vägen. Har ägnat nästan två timmar åt min filosofibok men har inte blivit mycket smartare för det.


Jag vill inte Gosa, jag vill dö!

Helgen har varit väldigt fin. Två misslyckade försök att gå på Ego slutade första gången i fredags hos Clara med Emma och Anna med att se på Never say Never och äta brownies.
Gick på promenad i solen på lördagsmorgonen och sedan slutade andra bioförsöket med att jag och Anna på melodifestivalen istället. Sämsta ever. Men det var trevligt ändå!


some new ideas


RSS 2.0