höhöhöhööö.... höhöhöhö

Hittade inte mitt favoritklipp från the boat that rocked (filmen som Miquel tjatade om att jag skulle se!) men här är en söt scen av simple Simon.

Harold är så söt i bakgrunden, låten är: Stay with me (baby) - Lorraine Ellison, görs också av Duffy.

Och sen, jag förnekar inte att min blogg är bra och inspirationsgivande på något sätt, men har ni inget liv idag eller?
107 sidvisningar!
Fortsätt så älsklingar.
Det bringar glädje i mitt hjärta.





I'm outta heeeeeere! Ska se på Fyra Bröllop och en Begravning.

xoxo

tänk om du redan upplevt din lyckligaste dag i livet?

Sitter och tokdiggar till soundtracket i båten som rockade, såg den igår, så jäkla bra! Är nämligen hemma från köpstadsön för tillfället, åker ut imorgon igen.
Skulle laddat in bilderna från kameran, men jag har tydligen glömt batteriet på kössö. Klockrent.
Så ni får nöja er med lite inspirationsbilder från Sartorialist.. Absolut bästa inspirationskällan.









Okej alltså, shitas pomfriteas eller något alltså. MIn iphone är ju dum i huvudet och jag håller på att kräkas på min blogg. FÖRSÖKER mixa om lite men samarbete verkar TYDLIGEN överskattat för min dator.
AAAAAARRRGGGGHHHH.



xoxo


Honom ska vi ha!

Sitter och lyssnar på en störtskön låt från sjuttiotalet, Alone Again heter det, gjord av en kille som heter Gilbert O'sullivan. En annan bra låt är Oskar Linnros Annie Hall, älskar hans musik.
Vissa dagar har man ändå okej flyt, vissa dagar inte. Idag är det en bra dag! Grym täckning betyder spotify, vilket betyder musik, vilket gör mig lycklig.
JAg har blivit brun idag också, var ute på fjordholmarna, härligt som fan.
 
Ö'outfit


Sedan har jag gjort något jag blir stolt av att berätta, jag har varit ute och sprungit, och jag gick inte en enda gång! Eller när jag kom ner till vattnet tog jag ett dopp och sedan orkade jag inte börja springa igen fören barbieskogen då jag hörde ett pip och då började jag vrålkuta och höll på att springa på en skogsmus, vilket bara fick mig att springa ännu snabbare.

Jaha, plikten kallar. Ska hjälpa mam med båtdynorna.

xoxo


alone again

Sitter så när som ensam här ute, på köpstadö. Emma lämnade mig för sin boyfriend på Instön. Men som tur är så kom min dampigaste kusin ut idag!
Besök hennes blogg
www.johannafeldthusen.blogg.se, möhöhöhöhöhöh.

Alltså man blir lite skitzo här ute, börjar tänka liite för mycket. Man får lite för mycket tid över helt enkelt. Har tänkt mycket på musik faktiskt, sitter och diskuterar med JOhanna nu.
Har kommit fram till vilken musik som hör till vilken årstid..
Vår/försommar: svensk pop, Oskar Linnros tillexempel.
Sommar: Goa rockklassiker som bossen och queen.
Sensommar: Indierock som two doors cinema club och Snow Patrol.
Höst: För resten av världen är det akustiska gitarrsnubbar som John Mayer och Joshua Radin medan jag är för sextiotalsmusik. Nej men John Mayer är soft.
Vinter: ingen jäkla aning, allt är möjligt.
Alltså vad var det för mening med det här inlägget? Jag lyssnar ju på all musik hela tiden. Oskar Linnros kommer vara go ett tag till sedan kommer jag tröttna, vare sig jag vill eller ej.

Slutligen, vem i helvete kommer läsa detta? det är bara en massa meningslöst babbel.

NU till det ni kom hit för, vad har jag gjort idag. Pressat hela dagen, sett på Family Guy av någon konstig anledning. Lagat lunch, som var supergod! Kaotiskt är det nya lugna? - syftar på maten.


klichéeartat att lägga upp på mat.. Eller?


skitzosmile med i dagens outfit.

xoxo


JOHANNA E BÄÄÄSTTTTT HIHIHIH


"dream as you would live forever, live as you would die today"

citat av James Dean.

Grattis på namnsdagen Emma! Hoppas du tyckte om presenten, och anledningen till att jag inte frågade om du ville följa med var att gästerna från stockholm är ju här och så. Ska åka in tidigt, tidigt på söndag för att träffa anna, om du vill hänga med.

Var på stan med Ella idag i alla fall! Flummigt, väldigt flummigt. 
Inne på Åhlens, med värsta whitetrash klänningar, var tvungna att testas! Och vad är inte dessa klänningar utan bling bling skor?
 
mina bröst är värsta pushade och mina höfter ser ENORMA ut, lite som en insekt.

Evan Wrights Generation Kill, SNABBA CASH och ett foto på James Dean att hänga på väggen.


Fick som sagt inte köpt så mycket, men det känns onödigt att konsumera massa sommarkläder när sommaren snart är slut. Får gå loss i affärerna innan skolan istället, så man har hur mycket snytt som helst.
Ska skaffa nya bågar också, ett par tuffa pilot kanske, eller ett par riktigt stora ugglebågar. Får se hur det blir. Det kommer ju bli lättare att komma med glasögon till en skola där ingen typ känner en. Ingen kommer tracka som förra gången, med mina gamla diorbågar,era stillösa nojjor.

Nu ka jag se klart på Stand By Me och ta lite chokladpudding. Stand By Me måste ju vara den gulligaste filmen, pojkarna i filmen har så fina vänskapsrelationer och det är så fint helt enkelt.

xoxo 

töntarna


random bild från stockholm.


Ligger och lyssnar på Supertramp, läser lite ur SNABBA CASH. Det är en bra bok måste jag säga, Lapidus skriver lite speciellt men bra.
Har softat hela dagen, är fortfarande lite slö efter stockholmresan. Det var en kul resa! Syntes ju till och med i teve. Om ni kollar på reprisen, håll utkik efter en blond tjej med svart linne som tar kort med sin systemkamera när Thomas Di leva går förbi och sjunger vi har bara varandra.
Har övningkört lite idag i alla fall! Med båten alltså. Börjar bli en höjdare på att köra nu.


dagens outfit

mitt snygga armband från monroe i stockholm.

Börjar redan tröttna på att vara här ute, men imorgon ska jag ändå in till bästis och gå på stan med henne! Behöver lite nytt.

nu ska jag se på någon film eller något, har det mysigt

xoxo

Såååmbody seeeeeeejv miii - ella nyby

Sitter med Emma och Ella här i mitt överheta rum. Skvaller, skvaller, skvaller. Måste egentligen sova.. Upp jättetidigt imorgon och flyga till stockholm! Köa till Allsång och sedan titta på salem , Di Leva och Oskar Linnros!!
Ska bila hem, värsta roadtrip ju! Varje gång jag jag tänker på långa bilfärder så går den här låten i huvudet på mig On The Road Again med Willie Nelson. Ett måste på roadtrips.

nej men sov så gott nu, så syns vi snart.

xoxo


som dom från stan

Helloj. Jag är lite halvt sur på mina bloggläsare. Jag vill veta vad ni tycker era töntar, komentera om linserna. Jag vet att ni tycker det är fult men ändå.
Lyssnar på min favoritlåt när jag var mindre. When I see you smile men Bad English.
Hur mysig som helst. Sitter på övervåningen med Johanna som snart ska sticka till staden. Kommer nog också åka in någon dag snart.
Sitter och tittar på fult folk på facebook.

ska snart till emma och mysa lite. Prata vett i henne.

xoxo




fyfan va skönt!

HELLO! Saknat mig eller?
Jag är ledsen att jag inte uppdaterat på länge, det har inte blivit av. Fem dagar sedan sist, ni har inte missat mycket ur mitt glamourösa liv. Har åkt lite ring, haft besök av Nils och Tage, åkt lite mer ring varit ute på utterholmarna, sett på Buffy, sett på allsång på skansen hos Emma med familjen (tradition på Kössö).

Idag har vi varit ute på ö, simmade med undervattenskameran! Men anledningen till att jag skriver just idag är att jag äntligen fått mina BRUNA LINSER! WOO!

wicked.

jag tror jag tar resten av bilderna på ett annat inlägg.

njut av kvällen

xoxo


deep blue sea

Såg lite på Hajen nu, den går på fyran. De har gjort hajen i Hajen otroligt bra måste jag säga. Jobbigt att se en sådan film, jag kommer inte våga bada nu!
Det är det enda man kunnat göra idag, så galet varmt. Var ute på utterholmarna och chillade.



 
 

okejdet fr
räcka med bilder, jag är så trrött att jag knappt ser vad jag skriver.

xoxo

hallåhej

MIn IphonE äR mörDad, jag tappade den och nu är det värsta sprickan i! Min älskade mobil!!


Ligger och halvsover i sängen, skulle tittat på BUffy, men jag blev för rädd av filmmenyn så jag sket i det. Nu ska jag ta och sova eller något. Har haft en go kväll med ett reko par. Satt nere i näckis, shit va jag älskar vår ö. Så himla galet fin är den!

Nu slumrade jag till på riktigt, borde nog stänga av datorn nu.

xoxo

ignored


somewhere over the rainbow

vackra plats.

sol och regnblandning, fin utsikt.

Det har regnat hela dagen, urmysigt. Jag och Emma åkte över till Donsö, snacka om färd. Det var nog den roligaste turen till donsö på länge, det regnade hur mycket som helst att man inte kunde se och resten var helt gaalet.

Har ätit så mycket godis och sött idag, ni förstår inte! Jag är så jäkla tjock här ute.
Nu måste jag skynda mig, tittar på Titta Vi Flyger, jag rekomenderar den, så sjukt roligt.

peace out


SPANIEN VANN! UNDERBARA VÄRLD.

Vill bara tala om att jag var nästan först med att lyssna på Oskar Linnros, kom ihåg det!
Jag var först med Daniel Adams Ray också, jag var först! Jag vill bara att ni ska veta det, jag känner att alla börjar inse hur bra Linnros är, vill bara påminna er om det innan hans musik stiger er åt huvudet.

Jag badade idag, och fick hur ont i öronen som helst efteråt. Det var skönt, men min förkylning tog stryk.


Farbror Melker, varför badar du alltid med klederna på?

Ni har inte sett min bild på mig och Woody va?

wunderbaar.

Nu ska jag lägga mig och titta på Buffy the vampire slayer. Det är väldigt mycket trubbel där, jag vet inte hur många gånger hon har dött och hur mycket fula kläder som varit med.

xoxo


HEJA SPANIEN


basen gör mig het

Debut - Oskar Linnros

Emma kom hit förut, sa åt mig att rycka upp mig och göra något. Vi bakade cupcakes och softade, lyssnade på min musik och tittade på lite Beverly Hills 90210. Måste säga att jag har en grym musiksmak.
Kan inte fatta att en månad redan gått på sommarlovet. Jag mår illa av tanken. Inte för att jag inte vill börja på gymnasiet, jag tror det kommer gå bra, bara det att allt går så jäkla snabbt utan att ajg gör något. Man blir inte så stimulerad här ute, men dagarna försvinner snabbt ändå.

Har beställt månadslinser nu, bruna! Får dem om drygt en vecka, det tar tid att färga dem. Det kommer bli alldeles mörkt framför ögonen i och med att de är bruna så kommer slippa solglasögon, haha. Så fort jag testat dem kommer jag visa, är hur pepp som helst på det här.

peace out

har sprungit ända sen barnsben.

Emma om jag inte svarar dig så är det för att iphonen sitter i högtalaren och då går det inte...
Sitter och lyssnar på mi favoartist Oskar Linnros, och hans gamla kompanjon från Snook, Daniel Adams Ray, han gör en superbra låt som heter Dum av Dig. HUr bra som helst, han var alltid min favorit i Snook. Men jag älskar Linnros, för han är så jÄKLA brA! Lyssna bara på Genom Eld och Debut så fattar ni vad jag menar!


Dum av Dig - Daniel Adams Ray

Idag var det i alla fall fotbollsturnering på Köpstadö! Jag var inte med och spelade, åt bara en jäkla massa bullar. HUr goda bullar som helst, fluffiga. Inte  för att jag brukar vara med på fotbollen, idag vart jag alldeles för trött och en jäkla huvudvärk av förkylningen jag har.

På tal om fotboll, kan vi ju ta lite om VM, i år, tycker att England fått målet på tyskland matchen... Själv hejar jag på Spanien, mest för att Fabregas och Torres är med där. Tyckte att Ronaldo var snyggast förut men han har blivit lite hm, inte okej längre. Fabregas däremot, och Torres!


Dagens outfit,

'Oh, that girl she need's some ugly pretty, cause now she's all pretty pretty and pretty pretty is ugly ugly' - Tyra Banks

xoxo





genom eld - oskar linnros

Sitter och lyssnar efter ljud, är ensam i huset vilket är lite läskigt, men lugnt. Känner att jag börjar dra på mig en förkylning och en jättestor mal flyger runt. Är lite trött.
Kommit hem från VG i alla fall, orkade inte ta mig ut till kössö. VG har varit mysigt som vanligt. Ska nog till kyrkan imorgon också, och titta på konfirmanderna.

Jag är så trött!


xoxo

RSS 2.0