iMORGON låg längre bort än väntat

halli hallå

Jag är sjuk. Förkyld som få. Det är lite tråkigt att vara det på lov. Men jag har hunnit med att se många filmer i alla fall. Grease 2 och Slumdog Millionaire. Jamal är himla söt.
Börjat se på True Blood också har jag. Bara sett tredje säsongens 6 första avsnitt men det är min nya favoritserie. Alexander Skarsgård är min hjälte. Älskar när han pratar svenska. Han och Sookie borde bli tillsammans, jag gillar inte Billiboy eller vad han heter.
True Blood går på Canal+, jag älskar Canal+ men vi kanske inte ska ha kvar Canal+ och det gör mig ledsen. Alla bra filmer och serier går på Canal+ men mamma sa om vi inte gör oss av med Canal+ kommer jag bara få handla på HM och det vill inte jag.
Var på stan med Emma i tisdags, annars har jag varit fruktanskvärt osocial. SKulle kunna skylla på förkylningen men jag måste säga att jag gillar att vara själv. Inte det att jag inte gillar att vara med er, mina vänner. Men jag trivs i min ensamhet.

Imorgon är det nyårsafton, ingen aning vad jag ska hitta på. Är jag sent ute? kanske.
Jag har inte tänkt på det förrän nu faktiskt.

Hej då jag lovade en bild på mitt så-r.
Trevligt maja, TREVLIGT

Kan ge er lite andra julbilder också








Wolfman – For Lovers

xoxoxoxxoxoxoxoxoxo


frosty the snowman

Cha cha alla bloggläsare.
Ligger i sängen med huvudvärk och kli i såret (brände min arm på min skrivbordslampa, visar bild i morgon). Nu dreglar jag lite för att jag nös, trevlig kombination. Snällt att du delar med dig av den informationen maja..
Julafton var trevlig, jag såg på Ice Age medan Nils ordnade fest. Fick trevliga klappar. Bland annat ett par hörlurar till iphonen, med tanke på att mina gamla gav mig stötar i öronen
Idag såg jag på Flight of the Conchords, fick den i julklapp också. Av mig själv. Såg på FotC innan johanna och de kom hit. Det är alltid lika trevlig att ha er här.

Nu ska jag sätta på Snögubben och nostalga mig tillbaka till nittiotalet.

xoxo


hemskt mycket hej

Igår fyllde pappa år! Grattis grattis. Han fick ett kort där det stod "Grattis du får en heldag med mig" Snacka om win för maja alltså!
Sitter och huttrar fortfarande, vart på familjeliseberg med Emma igår. Vann Sportlunch stjärnvinst. Och emma vann dumle och choklad, båda stjärnvinster.
MIn arm är svag också. Har fått shoppingarm, köpt alla julklappar på två dagar. Och det är bra klappar i år. Lyckats ganska klockrent på hela släkten. Det är så himla roligt att handla julklappar! Känslan att bara få dra kortet. Men nu har Maja inga pengar kvar. Får hoppas att tomten är snäll i år. 
NU ska jag dra mig bort till f.d skolas julavslutning och titta. höres och synes

xoxo

idag

Min hals är hur krasslig som helst. Jag blir inte så där sexigt hes, istället låter jag som en pubertal tonårkille. Mitt är huvud hur ansträngt som helst, världens huvudvärk... Men jag jag är glad ändå-Det är ju jullov och ska förhoppningsvis på stan med Ella i morgon och handla julklappar.
Inte köpt någonting till någon än.
Haft ett jäkla filmmaraton med massa bra filmer i helgen. Sex and the City 2, helt underbar. Bättre än ettan. Älskar kläderna!
Sen såg jag på Casablanca, svartvit klassiker. En klasssiker är alltid en klassiker, höhö.
 
Ingrid Bergman är supersnygg.

Såg Shrink - fallet Dr Carter förut idag också. Har sett Den två gånger nu, men bara andra halvan (båda gångerna) och den är jäkligt bra. Riktigt, riktigt bra. Jack Huston är med i den, han är snygg.
Jag rekommenderar den. 
Allt för min syster är inte bra. Eller den är ju bra men jag hade högre förväntningar om den, alla talar ju så gott om den.

Musik, Bombay Bicycle Club favoritgruppen för tillfället. Grym grupp!

decembre


Pourquoi c'est beau..

Gårdagen var nice. Julavslutning, skumtomtar, städa som fan. Aurora, Anna och Joseph kom hit och vi gjorde knäck. Sedan gick vi och såg på Harry Potter och dödsrelikerna del 1... SÅ jäkla bra! Helt underbart bra! Det var inte som jag tänkt mig men den var wunderbaum.
Sen på kvällen kom Ella, Anna och Emma hit och sov här. Så jäkla längesedan jag träffade er (förutom PÅP då) så det fick bli en spontan översovning med solsidan, överbliven knäck och pepperkakor.

Vaknade imorse och kände mig riktigt jävla bajsdåligt med förkylning, kramp i hela magen på grund av mensvärk och huvudvärk av anstängning och dåligt sovande.
Känt mig rikigt jäkla illa hela dagen men jag mår bättre nu med hjälp av en dusch, nyrakade ben, sex and the city 2 och ipren.
Nu ska jag hitta min mobil, se klart på sex and the city och hitta en bra film att se på.

Anna säg att du har mobilen i närheten för herreguuuvd vilken upptäckt jag gjort.


monday morning feel so bad

Det var himlans kult på Revyfesten!
Och sedan fick man ta sig upp för att åka till powerboxing  på morgonen, härligt.
Nu sitter jag och lyssnar på
The boat that rocked listan. Det är så bra att man vill bara inte stänga av den.

bilder från när jag var ute med Ell någon eftermiddag sedan.

kryp

ellli!




Outfiten idag


varmchoklad




Satt och tog kort på min favorithund förut. Hon är fan goaste i verlden.
 
tönt


xoxox


SVENSKA

HEeeeeey loooovers (förutom pms-anna)!
Idag är det tvåornas revy och sedan revyfest! Det ska bli kult, tror jag! Anna ska inte med :( men jag, Aurora och Joseph ska hem till Aurora innan och göra oss i ordning.
Skriver i morgon när jag kommer hem!

Foto på julgranen hemma!!
Majas Outfit todäääj

xoxoxoxoxoxox

Geografi

HEEEEJ! Sitter och ska jobba geografi, men det går seeegt. Aurora sitter och spelar Älskade Ängel. KUL

Dagens outttfit


seeeeeeexy


fuuuult att hon sitter med EH mugg





xoxoxoxxoox

there's a face, next muffin

Jag orkar inte skriva egentligen men jag gör det ändå. Sitter och har en paus i svenskaskrivandet, tittar på världens bästa komiker på youtube, Ross Noble. Jag sitter och skrattar högt hela tiden.

Dansen gick bra igår, det var hur roligt som helst! Idag var jag väldigt trött däremot. Satte klockan på sju men jag orkade inte gå upp förrän nio. Vi hade sovmorgon till 11.30 idag nämligen. Började med debatt, gick och köpte choklad, franska och sedan hem.

Nu ska jag gå ner och titta på Svenska Hollywoodfruar, olle ropade. Vi spelade in det igår för vi var ju på svenska mässan och olle ville inte missa sitt favoritprogram.

Nu måste jag springa ner.

xoxoxoxo, titta på ross noble!!!


häl, tå, polkasteg

Hej hej bloggen! Antar att jag itne kommer hinna blogga i morgon så jag täänkte testa tidsbestämningsgrejen (egentligen är klockan 23:07 och jag har precis sett på big bang theory, är kär i Raj)
När detta inlägget kommer upp ska befinna mig utanför svenska mässan för att börja träna på Polka, Troika och Luciasångerna.
För klockan sju smäller det!
Emma och Ella, madre har era biljetter men jag smsar er om ni nu fortfarande tänker gå.

xoxxooxoxoxo

LYSSNA PÅ RINSE ME DOWN - BOMBAY BICYCLE CLUB


Tonite's hero

Jag är så jäkla trött. Inte trött trött, utan riktigt trött, slutkörd. Och jag har ångest att jag inte fattar svenskan. 
Att plugga svenska, geografi på en söndagseftermiddag bara för att jag har ägnat resten av helgen till att plugga till matteprovet på fredag är tröttsamt. Fick jättedåligt betyg på matteprovet förra gången, måste göra bra intryck den här gången.
Läser MVG i allt nämligen, och författaren tjatar om att man ska göra bra intryck genom att få MVG första gången provet/inlämningen osv.. Det har jag inte lyckats med i många ämnen.
Veckan har varit obalancerad, bara en lektion på onsdagen och sedan började jag halv ett med luciatåg och sedan klockan två dansträning! KUL

Lite omväxling från pluggandet har jag iaf haft. Igår var jag med mamma och köpte julklapp till mig på TARA, en klänning från custommade, himla söt. Men som sagt, det är ju en julklapp så jag får inte använda den än! bajs
Och på tal om bajs så köpte jag också den ultimata julklappen till Nisse, en bok av Alex Schulman som heter Bajsfesten. Kan vara en av de roligaste böckerna jag någonsin läst.
Läste den första gången med Ella och Anna när vi var på stan, jäklar va roligt det var.
                                            


decembre, decembers spellista. Lyssna på Rinse me down med Bombay bicycle club. KÄÄÄÄRLEK PÅ DEN


xxoxoxoxoxoxo


SShit shit shit shit!!!!!!!! Arthur på Bar...

SShit shit shit shit!!!!!!!! Arthur på Barnkanalen!!!!!! Herreguvd herreguvd! Jag älskar arthur!


RSS 2.0