Itsi bitsi

Läxar. Inte kul, jag dör av trötthet. Vill lägga mig och titta på OC nu!
Ska jag göra det då? Jag skiter i resten. Är ändå nästan klar nu.


prince


Hello bloggen

hallihallå, jag har precis gjort matteläxa. Jag är inte klar än men den ska vara inne på torsdag.
Tränat har jag också gjort, och gjort franskaläxan till på tisdag OCH reseach:at om abort.
Det trodde ni inte va? Att Maja har blivit en sund plugghäst i skolan.

Men nu tänker jag ta det lugnt, titta lite på OC tror jag. Äta lite söndagspizza.

Tackohej

Flying thoughts







c'est fini!

Bonjour mes amis! Je m'appelle Maja et je suis une fille et nu kan jag inte mer förutom frasen "Tu fais confiance?"
Sitter och gör franska. Har fruktansvärt roligt. Idag har varit en bra dag, fick en gratis snackbar tack vare min kära iphone, bra musik lyssnar jag på och jag är helt enkelt glad.
Jag är dock hungrig, nutellagrejerna från Österrike ser väldigt lockande ut.
Nej fy fy fy, jag måste sluta äta godis.
Nu ropade mamma att det var mat.

En anledning till min lycka idag är Hugo Boss reklamen man går förbi på morgonen. Och att jag fick OC säsong 2 av Emma såklart. 


Orlando är så galet snygg. Jag dÖr.

 

pusss puss


ALLTSÅ VILJA BLI










cOOLA maja

Sitter och engelskaläxar. Ska skriva en bokrecension imorgon. Är litet nervös för jag vet inte vad boken handlar om. Läst The Kite Runner. Jag älskar boken, handlingen är fin men VAD handlar den om?
AAARGH jag får hitta på något.

Idag har varit en förövrigt chill dag, förutom att vi lämnade in våra individuella val och jag tror att jag gjort fel men jag hann inte fråga SYV för vi hade franska.

puss puss

If you leave

Tränat idag. Och halvstädat mitt rum. Och gjort liiiiite engelska. Studiedagar äger. Känns som det är söndag fast det är det ju inte! Imorgon är det dock skola så jag har lite ångest med tanke på att första lektionen är idrott.
HIttar ingen bra musik så jag är lite sur.

Nu ska jag lägga mig och läsa min grymma bok. Stor dag imorgon ju. SKOLA.

puss puss




En av anledningarna till att man älskar Generation Kill, Q-tip in my hjärta

Ischgl




























wonderwall

Hemma. Jag har varit hemma ett bra tag nu faktiskt. Åkte imorse och kom hem inatt. Såg på Generation Kill hela vägen hem. Älskar den serien. Men Generation Kill maraton var inte det enda bra med resan, Ischgl vart superb. Soligt nästan varje dag, några mysiga människor fin utsikt och bra skidåkning. Ramlade flera gånger, i fredags så illa att jag fick världens fläskläpp. Men jag är lika glad för det. bilder kommer.
Köpte en parfym i Ischgl, Chanel. Supergod.

Och idag var jag på stan med Annibanni, det var mysigt. Saknat henne ju, har inte setts sen förra torsdagen!
Fick med en tröja hem från Zara. Ganska så söt faktiskt.


Mitt schema för morgondagen är STUDIEDAG.. Tänkte ägna den åt att plugga matte och fylla i individuella valen. Träna lite. Kanske göra engelska. Annars bara softa och titta på GLee. Som också är en favorit. Världens feelgoodserie, vilket jag redan sagt.
OC är också en sådan. Feelgoodserie alltså. Såg klart säsong ett i onsdags. Grät mängder i slutet. Seth Cohen är min idol. Älskar honom.


hej då.


I won't be found

Hej bloggen, packar till resan. Vet inte hur mycket bloggande det kommer bli därifrån men det kanske kommer något bloggsms nångång då och då. Och när jag kommer tillbaka ska jag ha tagit en massa foton till er. 
Var på mcadonalds idag och nu paddar jag. Jag är tjocktjocktjock. Ne men jag bara kompenserar upp träningen igå, vi vill ju inte att jag blir för fet.
Nu måste jag packa supersnabbt och sluta sitta vid datorn!

puss puss puss

nästan outfiten idag
 

I'm Shakin'

Kom hem från Movieline precis.
Kände för att ha någon bra serie med när vi bilar ner till Ischgl. Köpte Glee, värsta feelgoodserien. Kommer säkert ångra mig sen, men för tillfället så mår jag piss och då är Glee ett bra botemedel. Imorse vaknade jag nämligen klockan sju, trots sovmorgon till halv tolv. Såg på ett OC avsnitt innan jag gick ner för frukost.

Så här på sena eftermiddagen är jag supertrött och mår illa. Jag fruktar för magsjuka.. Det får jag verkligen inte hoppas. Tänk er och sitta i bil i flera timmar och vara magsjuk. Beitostölen är en frutansvärd påminelse om det till exempel.


          

                                             Angus & Julia Stone – Paper Aeroplane


Shakear på spårvagnen, helt gaalen http:...

Shakear på spårvagnen, helt gaalen http://open.spotify.com/track/4dZErbj8kmpPF4JZZlnadE


Praise you

Letar musik till februari, hittade tillbaka till det jag lyssnade på hösten nian.  Bland annat de gamla godningarna Simon & Garfunkel och SUpertramp.. Blir nästan nostalgisk. 
Jag älskar bra musik, det går inte en dag utan att jag lyssnar, särskilt inte nu med spotify premium i Iphonen. Det är typ det bästa som hänt mig.

Sitter och planerar min vecka också, åker till Ischgl. Har ett stressat schema utan nägra läxor. Ska ner till stan imorgon och titta på en klänning.

Var hos SYV, det gick bra.. Fick ett större perspektiv på det hela. Ska nog välja samhäll/samhäll med mycket språk, så får det bli.

Nu tänker jag gå, titta på lite OC


tjenare mannen

Jag har varit duktig idag. Tänkte först bara ligga och chilla med OC hela dagen.. Men istället åkte jag iväg med Anna och tränade, var lite ofokuserad men ändå. Sen när jag kom hem, innan jag duschade, så städade jag mitt rum och gjorde fint. Så nu sitter jag fräsch och ren, i ett fräsch rum med rena lakan till och med. Jag kommer sova gott i natt typ.

Sitter och stressbiter på naglarna.. Tänker på individuella valen.
Ska träffa SYV imorgon. Jag har hur mycket ångest som helst, vet ju inte ens vilken inriktning jag ska välja. Jag har ju velat bli journalist/mode redaktör ett bra tag nu. Men så läste jag Chloé Schutermans blogg och kände att jag inte direkt är värdig att få jobba som moderedaktör på typ ELLE. Inte för att jag trodde så mycket på innan heller, men nu har mitt hopp nått botten.
Jag kommer ju aldrig bli något stort. Självförtroendet har också nått botten.
Jaja, får se hur det går hos SYV imorgon.. återkommer höhö

Snart ska man gå ner och njuta av Solsidan med familjen. Känner mig tvingad att se det i och med att hela svenska folket tittar, man vill ju inte känna sig utanför.

pussss


Pocket full of kryptonite

Så himla glad, min dator är lagad. Saknat den. Och allt räddades.

Igår var jag på stan med Ella. Köpte en filthatt som jag fortfarande har ångest för. Men den är tuff, så den passar ju mig. Köpte en urgo tröja på weekday också, och ett linne på MQ.

Outfitnu hhöh







frulle todäj blev hemmagjord pizza från igår och grapefrukt

Jag hann nämligen inte äta så mycket pizza igår.. Skulle iväg igen direkt när jag kom hem från stan. Tillbaka till stan faktiskt. Ner med Ella, Emma och Anna och se på Love and other drugs. Mysig film typ, Jake Gyllenhaal är hur snygg som helst och Anne Hathaway är ännu snyggare. Hennes hår är så himla fint, avundsjuk typ. Men jag har ju en unik hårfärg i alla fall...

Nu ska jag se på lite OC, ska nörda idag nämligen. Har ett litet break vid tre, ska åka och träna.

pussssss





luve

Inga läxor. Lite Big bang theory. Ont i magen. Mer ont i magen. Snart blir det massa OC. Först vänner.

Hehehhehehhehhe


Flaws

Har PMS, känner mig som vädret. Sur och trött hela dagen. Men serri, mums va gott det var med treeeening. Nu sitter jag med franskan. Finslipning på gång. puss puss

hello wooorld, this is mee

dopeboynextdoor

I dislike people



1983

Je me lâche

Så ovärt skön dag. Gympaläraren var sjuk, så sovmorgon till halv tolv. Sen när man väl tagit sig till skolan får vi reda på att det inte är någon naturkunskap, och franska kan arbeta hemifrån.
Inga lektioner... sweeeeet!
Tog en fika på franks med ett litet gäng och sen, i ösande regn, tog jag mig hem.

När jag var ute med Wilma, i mina broddade stövlar och fula mössa, kom jag på att jäääklar jag har ingen aning vad gubbarna i bilverkstan heter och de har jobbat där så länge jag kan minnas. Det var helt jäkla galet.

NU ska jag göra franska.

Mr Terrific can fly

God morgon. Sitter i köket. Ska gå upp och kläd på mig nu. Det känns så jäkla typiskt, vaknade två minuter över sex imorse trots att jag börjar halv tolv. Låg i sängen nästan två timmar, tiden gick fruktansvärt långsamt. Plus att min mage gör superont.
Nu måste jag gå upp och göra mig iordning så jag hinner gå ut med WIlma innan jag ska ta spårvagnen.

puss och kram

RSS 2.0