woop woop


another day in paradise

Ligger och myser på bryggan i näckis. Varit här ett bra tag. Perfekt liv just nu. Men ikväll ska jag hem igen. Imorgon ska det regna och då tänker jag passa på och fixa iordning och köpa godis till flygresan. Flygresan till Rhodos. Åker med girlsen på söndagmorgon. Clara, Emma, Ella och jag. Det ska bli så grymt, en fortsättning på det perfekta livet.


bad candy

Min mirakelkur mot magont hjälpte inte så det var lite plågsamt igår. Men jag hade trevligt ändå! Kom in till stan, efter en varm helvetestur på spårvagnen, och träffade Auo och Anna. Tog varsin frapino och njöt att få sitta i skuggan en stund. Sedan mötte jag upp Emma för att gå till pasta etc och träffa lite gamla konfirmationskompisar! Det blev en jättemysig middag med god mat och härligt sällskap. Idag vet jag inte riktigt vad som är planerat, hoppas på att få åka ut på ö. Men innan dess blir det en kort springtur och frukost i solen.


watching my barren life pass me by. Oh a cockroach!

Bästa kuren mot ont i magen. Te, bok och Buffy. Det borde gå över, hoppas jag.


sunset

Det är inte alltid kul att sitta fast här på Kössö men ön har faktiskt börjat visa upp sin bästa sida. Bad och springturer i solen är väldigt fint.


world without passion


saving the world from vampires

Solsken hela dagen, så det blev både bad och kvällspromenad. Bränt mig på ryggen och har kliande myggbett över hela benen, men det är smällar man får ta.


the bronze

Legat och solat hela dagen. Var ute och sprang imorse sen blev det frukost på altanen med täcket. Har inte rört på mig så mycket mer idag förutom upp till soffan för lite Buffy. Precis som ett sommarlov ska vara.


Dope


violent femmes

 
 
pics from last week.

several teaspoons

Jag är så kär i one teaspoon. Kan gå in och titta om och om igen. Dreglar lite, lägger tusen saker i min cart, tar bort tills det är den finaste kvar, kryssar i alla uppgifter, ångrar mig, stänger ner och deppar istället. Det börjar bli tradition.

Bilderna är från tuvamalmo.blogg.se som har den finaste blusen, jag orkar inte.


wind and walls


Nightcall

Äntligen är jag tillbaka. Har inte kunnat uppdatera på evigheter, saknat bloggen lite faktiskt. Men nu funkar bloggappen igen så jag kan uppdatera hela tiden nu. Har varit på många äventyr sedan jag senast skrev. Kom ut till kössö igår igen, varit uppe hos A i Dalarna med E och E haha. Åt sushi i Leksand, cyklade och mådde som kungar. Igår var de temafest. Emma var indian och jag var cowgirl. Med mustasch. Spännande.


doing the unstruck - the cure

Min cutie till lillebror konfirmerades idag. Han var så duktig så, är stolt över honom. Sen var det mottagning, åt som en tjockis och nu har jag ont i magen. Dude that sucks. Imorgon ska jag antagligen jobba, hoho det låter väl spännande? Annars bär det av till Kössö igen, min gröna sköna ö.
Fina bror med flugan jag köpte till honom

RSS 2.0