under ytan

Saknar Rhodos. Lite knäppt kanske, men jag saknar det. Har fortfarande inte hittat min sladden till min kamera. Men jag har några undervattensbilder från snorklingäventyret som jag kan bjuda på.
 





undervattensgrottan.

Åh så jag saknar det. Och jag saknar min gamla telefon. Missförstå mig inte, den nya är great! Men jag hade så mycket i den gamla som jag vill ha tillbaka.

Idag bär det av till Kössö igen i alla fall. Skulle inte åkt ut förrän nästa vecka, men vi har tydligen ändrade vi oss. Så det blir inte så mycket bloggande på ett tag igen. Och inte så mycket bilder.

αντίο

janglin

Inga Rhodosbilder än. Tänkte ladda upp igår men så blev det inte. MIn kamerasladd är borta, och igår hade jag bättre saker för mig än att leta efter den.
Var ute på kungsmässan med Josephine, jättetrevligt men väldigt väldigt frustrerande på vägen dit och tillbaka.

Det började med att jag helt missat att 5:an nu blivit 5/3:an. Så jag åkte åt helt fel håll, och missade pendeltåget ut till kungsbacka. Fick ett litet litet utbrott men löste det sig och jag kom ut till kungsmässan. 
Jag och Josephine shoppade lite, köpte en bok, två par trosor och en tröja. Sedan fikade vi på Café Karma, nachos tallrik och blåbärspaj, supergott.

På väg hem igen, gick till tåget och visste att jag skulle gå av vid liseberg, har varit där innan. 
Men så satt jag och pillade med min nya iphone, och när jag tittar upp igen ser jag hur tåget börjar röra sig ut från lisebergsstationen. Jag får lite panik, för ett tag trodde jag att jag var på väg ut till landet. Men så kom jag på att slutstationen är Centralstationen och pustar ut.
När jag sedan går av vid centralen, villar jag bort mig igen och drottningtorget var spårlöst försvunnet.
Kom hem till slut, lagom till allsång och helt utmattad haha.


Lost my iphone in airplane mode

Hemma från en galet bra vecka på Rhodos. Stekande hetta och svidande salt vatten är en underbar kombination. Men, iphonen är borta. Tappade bort den redan första dagen. Glömde den på flygplanet, fumlig som jag är. Trots några nervsammanbrott har jag klarat mig rätt bra ändå.
Jag skulle mer än gärna ta en vecka till. Saknar det redan lite.
Men nu blir det en vecka hemma i stan och sedan bär det av till Kössö igen.

nu måste jag sova bilder får det bli imorgon

xoxoxoxo

MÖP

Precis kommit hem från Kössö men stannar inte länge, för imorgon bär det av till Rhodos! Med familjen, en vecka. Det ska bli riktigt fett nice. Ska sola som en galning.
Håller på att fixa en Way out West lista till resan också, så jag peppar upp mig lite.
Så sjukt taggad redan! Det ska bli så bäst.

Sommarn i övrigt har varit mysigt, spenderat majoriteten av mina dagar på Kössö. Förutom några enstaka stanturer med Emma och en och annan Iron Maiden konsert hahah. OCH HARRY POTTER! I torsdags avslutades Harry Potter resan. Älskade det och hatade det.

Nu måste jag fortsätta packa



Sitter i bilen på väg till Dinner 22. Sen ...

Sitter i bilen på väg till Dinner 22. Sen blir det Iron Maiden konsert med pappa. Ganska ironiskt, med tanke på att den rockigaste låten jag har på min spellista är when doves cry med prince. Hahahahaha jag är fet taggad och hörs sen!


RSS 2.0