I'm drowning in footwears

Min ena fot krampar och kittlas jag kommer snart skratta på mig så mycket ont gör det. Inte i närheten lika hemskt som för Miquel dock, såg på fb, stackarn. Hoppas du blir bättre.

Har precis kommit hem från Höstshoppingen på Tivoli på Skårsplatsen. Sitter i mitt nya linne och har mina nya armband på mig.
Det var jättemysigt där, de hade en sån mysig lokal och det var mor och dotter dag. Emma var där och köpte upp halva butiken.

Skolan var soft, satt på EH hela förmiddagen och talade om hur vi blev utnyttjade i unga år. Sen åt vi pommes i bamba, pluggade franska i klassrummet och avslutade dagen med ett franska prov. Det gick bra för mig.. Aldrig ett lyckat tecken.

Skoloutfit


Tivolioutfit


Nya linnet



7kt gal1 snygga armband






Jaha, nu ska jag gå ner och titta på CSI Miami och skratta åt handligen.


xoxo

Misery

Gör franska och lyssnar på Maroon 5. Det var längesedan jag lyssnade men de har en ny låt som är cool, Misery.
Tacka spotifyreklamen för att jag hittade den för snart finns den inte mer, reklamen alltså. Ska skaffa premuim, när jag skaffar min nya iphone. Alltså grejen med Iphones är att once you're there you're never going back, man tycker egentligen inte om dem men man älskar känlsan att ha en.

Åter till musik, tittar igenom en gammal lista. Det finns mycket som är värt att börja lyssna på igen som Mew – 156,Bye Bye Bicycle – Navigation, The Sugarhill Gang – Rappers Delight, Bob Dylan – Just Like A Woman och allt som har att göra med Simon & Garfunkel och Supertramp att göra.
Jag har så jäkla cool musiksmak.

I morgon kommer bli en så jäkla halvsoft dag. Först 8.20 med italienska sen typ hundra års håltimme pga. vår Ge/Sh lärare är sjuk så vi har inte Ge eller Sh. Väldigt onödig dag att ens gå till om det inte vore så att vi har franskaprov på eftermiddagen.
Det får bli råplugg på EH hela dagen, som rory sa.

Nu ska jag avsluta franskaplugget för idag och gå ner och se det absolut sista Buffy avsnittet. Jag börjar nästan gråta så depp är det.

xoxo


un peu cinglé

jag sitter och pluggar franska. Inte roligt. Jag är lite trött.
Idag hände inget speciellt i skolan, vanlig dag. Man har vant sig.
JAg ligger en dag före mentalt så jag tror hela tiden för en kort sekund att det ska bli torsdag i morgon. Men det ska det ju inte! För i morgon är det onsdag, vilket betyder bara två lektioner! Ytterst tråkiga lektioner men de är bara två så det kompenserar upp.
Får ta och köpa en B&J efter skolan så jag har något gott till råplugget av franska som kommer inträffa när jag kommer hem.

Lyssnade på "We Are The World 2010 Haiti" förut, lite efterblivet men fan va roligt det är när alla rappare rappar tillsammans i slutet, vissa av dem står ju bara där och studsar hiphopaktigt, alla likadat. HAtar mig själv lite för att jag gillar den men jag kan inte styra min musiksmak.

Ska ner och se på teve



gone baby gone

Såg på "gone baby gone" som gick på 9:an. HUr bra som helst och den yngre brodern Affleck, ursnygg med urgo röst. Den är värd att se.

G'night

Cinquantamila lacrime

Pluggar till franska provet. Det går faktiskt bra, har dock bara kommit till grammatiken än och den har vi redan gjort i nian.

Innan vi var  på Hagabion med italienskaklassen idag så gick jag, Johanna och Josephine ner i Haga och checkade caféer, hittade ett urmysigt som låg nära twist&tango. Sålde san pellegrino hyfsat billigt och expediten var söt, mitt nya favoritcafé.
Sen såg vi Mine Vaganti (en italiensk familj på gränsen till sammanbrott) på Hagabion alltså.
Den var bra, italiensk film lyckas alltid. Jag älskar italienska, jag tänker flytta till Italien efter skolan, skaffa en röd liten bil och aldrig komma tillbaka. Får se till att skaffa ett välbetalt jobb också. Det hade varit livet.

Det var en låt i filmen som var urbra.


50mila - nina zilli

xoxo


dance to the music

Har precis kommit hem från min promenad med Ella och Emma. Det var en vecka sedan jag såg dem så jag kände att vi behövde en catch up. Det kändes behövligt med en frisk kvällspromenad.
Det var mysigt att gå med er ska ni veta.
Nu ska jag ta ett glas mjölk, borsta tänderna och sen ska jag sova.

Dagens promenadoutfit


luffare på vift,


xoxo

nÖrd

Såg att camp rock gick på femman. Hahah, den har jag redan sett.
Därför älskar jag disney channel, det går så jäkla roliga serier och filmer där.
HAr varit som en jäkla zombie hela helgen, mått skit. Men det finns fördelar med det. Man får se på Buffy.
Borde ha pluggat til franskaprovet men det har jag inte. Sen har jag städat mitt rum, + garderoben. Den är urfin för stunden. Tror att jag sög upp en fluga, som levde, förut.

The Theme From "A Summer Place"
Everyday People
The Letter


xoxo

en olycka kommer sällan ensam

Fan vilken dålig dag jag har haft.

Ray Ban glasögonen har gått sönder, jag har tappat min 18 karats ring, då menar jag inte hemma någonstans utan på stan-jag-kommer-aldrig-hitta-den-igen-tappat. Jag trodde jag hade glömt ipoden i skolan. Mina pengar på mobilen var slut, finito, vanished. Jag har ingen kontroll över mina andra money och jag döör det gick dåligt på engelskan.

Ringen var ju mammas gamla också, jag försöker stålsätta mig inför hennes "det är sånt som händer" men en jättebesviken blick i ögonen.

Det enda som är är bra idag är att jag köpte Buffy 7. Sista säsongen så jag tänkte börja med GG nu istället.
En till grej som jag kommer att ha ångest över i flera dagar kan jag inte ta här men det tar upp en hel del, Anna vet.


NU ska jag äta eller något, sedan se på lite Buffy.


xoxo

apparently those clouds won't disappear

Sitter och ser på Inglosious Basterds, så jäkla bra, men jag får nog se resten någon annan dag. Jag är hur trött som helst + att jag just blev totaldissad av ella på fbchatten. HOn fråga hur jag mådde och jag ba "jo då. Det går väl bra... Förutom att jag somnade på lektionen". Jag trodde hon skulle bli lite mer intresserad än ett "oki, jag måste gå nu, puss". Elakt Ella.
Angående mitt sovande på lektionen, jag somnade helt ärligt, helt riktigt och helt random. Sitter och lyssnar på samhällsläraren, har svårt att hålla uppe ögonen så jag blundar lite, nästa sekund står hon framme vid katedern där jag sitter. Jag tror hon såg mig, inte så jättebra.

Fasen, jag känner mig miserabel igen.

god natt

Lycka är en god hälsa och dåligt minne

Känner mig så jäkla MISERABEL för stunden . Jag har varit på gott humör hela dagen men nu kan ingenting få mig att bli glad igen. Det är fan inte rättvist.
Det är en så jäkla töntig grej jag snackar om nu, jag är ledsen mina läsare men ni skulle aldrig förstå.

Dagen var för övrigt lätt, två lektioner sedan en snabb tur till hemköp för B&J och därefter hem och softa. Ville ha äggröra så jag tog med mig Wilma till tempo, köpte ägg och gick hem igen. Det var faktiskt roligt att gå med henne den här gången.
Såg lite på Futurama och sedan gjorde jag läxan. Nu sitter jag har och deppar lite.


DAGENS;


En sak är jag i alla fall lite glad över. 
Jag har haft en låt på hjärnan i typ tre veckor och har inte kommit på vad den heter för jag har bara kunnat versen på låten. Men idag satt jag och koncentrerade mig till det yttersta och jag fortsatte sjunga hela vägen genom refrängen och insåg att det var Animal med Miike Snow. Jag vet.. jag är efterbliven.


xoxo då, ses i morgon

once you kill a cow, gotta make a burger

Sett klart på Byffy säsong 6.. Holy potato, den är bra. Jag gillar den här dagen förutom att Rory tjatar på mig att jag ska lägga upp bilder på fb.

Det har varit en bra dag. Var inte med på gympan, fikade på Frank's och hade det allmänt soft.
Hade ett litet snack med Leo på hemvägen. Han berättade att i skolkatalogen kommer det var halva sidan gruppbild, halva sidan ensamfoto!
Fattar ni vad detta betyder? Alla kommer se hur konstig jag ser ut när jag skrattar. Kan aldrig hålla mig för skratt när jag blir fotograferad på det sättet.
Men jag håller med Leo, det är värt det bara för att få se alla andras foton.



Anna, Josephine och Rory.


DAGENS





xoxo

when will those clouds all disappear?

Har gjort franskaläxan, trodde jag skulle somna (så jäkla stolt, satt uppe hela valvakan)  och min hund gick mig på nerverna, hon är en sån drummel.
Ledsen är jag dock inte att jag varit dålig på uppdateringen.. JAg hade inte lust i helgen bara, var för upptagen med Buffster.
Igår var jag dock utanför huset under dagen, åkte med till allum med mam. Köpte ett par Ella of Sweden stövlar (erkänn tufft att gå mot strömmen och inte köpa hunter?), ramar till Audrey och James Dean och en ring från Indiska. Den var så cool att jag inte kunde stå emot.

Kände att det var dags att skaffa sig ett par stövlar, det regnar ju varje dag nuförtiden. När jag är ute med drummel måste jag ju ha mammas jättestövlar. Å andra sidan snor jag alltid pappas vinterrock när jag är ute med henne ändå..

Dagens outfit (skolfotoklädsel) och ut-och-gå-med-hunden-kläder.

tuff

mittenringen=ny, lilla svarta=mams gamla.

Sedan har vi min nya favoritkofta, värsta filten, så jäkla mysig! Så fort jag kommer hem så byter jag om til den och myser till Buffy.



xoxo


mind trick

Måste göra ett inlägg innan anna tittar på bloggen. Om det inte var uppdaterat så skulle hon säga upp vänskapen.
Står nere i köket och lyssnar på lite jazz och bakar till morgondagens föräldramöte.
Lite Jamie Cullum, Micheal Bublé, Mumford & Sons, Ray LaMontagne, MOnty, N.W.a och Black Rebel Motorcycle club.. Jazzigt.
Blir ett nytt inlägg senare, måste göra franskan så jag kan titta på Buffy så snart som möjligt.


xxoxo


Men jag har samma trasor på och röker samma marlboro

Alltså dagen har varit bra idag. Enkel och lättsam, det jag tala om för er.
Både Anna och jag var på gott humör redan imorse (anna var så uppåt att hon hoppsade, något man inte ser varje dag) och vi hade bara två lektioner, svenska och matte. Sedan drog vi ner till stan och lunchade lite 14m²at vid kanalen.
Njöt av solen och snackade rejält med skitsnack, tills det gick över styr.
Vi tog en runda på stan för att se om vi hittade något. Anna köpte ett par urläckra, kakifärgade jeans från Zara och jag köpte en skjorta från Topshop... Har utvecklad en skjortfetish på sistone tror jag.


gossip girlsen sitter och thaimatchillar,

Outfittten today,

gillar hur det ser ut som om jag spanar in häcken på andra sidan.

Annas nya byxor,

nya skjortan.

Sen stack vi hem och jag hamnade på soffan och har suttit där resten av eftermiddagen, tittat på Buffty. Saknat den serien, har inte tittat sen i sommras.

Det var en bra dag.

Imorgon är det orientering, inte lika bra. 
Längtar inte, det är pissväder och jag är redan tröött.

Det var helt sinnessjukt. Snackade med Holme, vår klassföreståndare, och han sa att vi redan gått i skolan en månad. Var har all  tid tagit vägen?


Black Rebel Motorcycle Club – Beat The Devil's Tattoo
Monty – Seglaren
Local Natives – Airplanes
A Tribe Called Quest – Can I Kick It?

xoxo

DANCING QUENN

Jaha. Sitter och lyssnar på basement jaxx. Längesen man lyssnade på dem, de har gjort lite nytt, men jag gillar fortfarnade två av låtarna från det gamla albumet the singles.  
Basement Jaxx – Good Luck (Feat Lisa Kekaula) 
Basement Jaxx – Oh My Gosh

Hade utomhusgympa imorse.. Det var så inte fräscht.
Efter skolan stack jag alltså och gymmade med Ell. Det var nice, men massagestolen gav mig en jäkla huvudvärk, den tog alldeles fel i ryggen.
Måste fixa ett nytt kort snart som fasen, mitt gamla har gått ut.

NU ska jag se på tv och sedan ska jag sova. Det är så skööönt att jag inte har något smink på mig, tog bort det i duschen, för jag hatar att ställa mig och tvätta bort det innan sovdags, det är jobbigt.

Anna, smsa mig om du ser detta. När tar vi spårvagn imorgon? vi börjar halv nio.
Det räcker om vi är framme på valand 08:10?

xoxo

tu sei tutta la mia vita

Padre är hemma från Milano. Fasen, jag önskar att jag hade fått följa med. Men så bra som min padre är så köpte han hem lite stuff. Bortskämd som jag är.
Bror fick en Milantröja med Pato, astuff i den så står det "tu sei tutta la mia vita" kan ni gissa vad det betyder?


En skinnjacka
D&G's Light blue, luktar så jäkla fräscht.
Lacôme's JUICY TUBES läppglans framboise.


Imorgon ska jag träna på Sportlife igen, för första gången på typ år? Det ska bli nice, längtar redan.
Jag och Ell tänkte köra värsta biggest loser programet. Ska bränna kalorier.

Måste fortsätta med il läxan i franska.

xoxo


NOthing make sense anymore

Guuud jag kan verkligen inte koncertrera mig.
Var och träffade Ell på stan idag. När var det vi träffades senast? Det känns som en evighet sen. Har saknat henne. Vi gick runt lite i the city och sen insåg Ella att hon skulle vara hemma klockan fem så vi fick åka.
Fick hem ett par ringar i alla fall, vilket jag ångrar galet mycket, de är förstora och fula :(




Dagens outtfiit:

blus Åhlens
byxor Foji
Skor Scoop
musiken i öronen:
Futurecop! – Nasa

Hhöhöhöh

xoxox

dont quote me boy, coz i aint said shit

Alltså Holy MOLy!! Om ni inte redan tittar på det så gör det!!! Ensam mamma söker; killen med vit jacka och brunlockigt hår som träffar tjejen med mellanbrunt hår är ju JANNE FORS, från paps jobb!!! SKit coolt.
Precis klar med svenskaläxan, nu tänkte jag nörda mig lite på SD som jag måste ha läst om till imorgon, har debatt då.
Alltså internet har varit så galet segt idag så jag tror jag dör.
HAr städat mitt rum och sett på the boat that rocked också. Två välbehövliga saker.




'



Helt raandom bilder, men jag kände att det var dags nu, har inte haft bilder på ett tag.


xoxo


Mat

Sitter och gör min läxa på en lördageftermiddag. Måste läsa på om SD tills på måndag och skriva en svenska text och göra typ sju sidor matte.
Sov hos Emma igår (vilket förklarar det fruktansvärt tråkiga inlägget från igår kväll (jag dansade itne till waka waka) som anna hittade på)  och vaknade inte fören klockan tio i tolv, såg på one tree hill.
Jag är så jäkla trött idag. Vill bara att mamma ska komma hem med B&J chunky monkey så jag kan mysa lite till Buffy.
Var på stan med anna igår och köpte BUffy season 6. Käkade på Vanilj också, snackade lite skitsnack och hade det allmänt chill.
NU måste jag fortsätta med Malmstens text.

xoxo

bloggraaape

hej hej Maja är en korv som står och dansar till waka waka!
/Anna och Emma

Kort därefter började det gå utför med deras äktenskap


Sämsta kvalite men jag tycker om den här. Kisa lite så ser ni nog vad det står.

Suttit hela eftermiddagen och tänkt på vad jag skulle skriva i dagens inlägg. Jag har varit så jävla trött och jag har fortfarande matte kvar. Jag vill bara sova i typ två dagar sen kan jag vara med igen.
Vill åka bort och ha lite sommarlov igen, eller något.
Jag har ju inget att skriva om.
Jaha, dags för matte då.

DAGENS OUTTFITT



xoxo





This is what the world is for - making electricity

Det blir nog inga bilder idag. Det får bli imorgon istället.
Försov mig rejält imorse. Jag hade ingenting att ha på mig heller! Jag hatar när det händer. Så det fick bli blommiga klänningen, barbent i mina älskade converse. Det där med barbent fick jag sota lite för dock. När vi slutade (11:20.. soooft) så stannade en gubbe mig för att predika på en sån go brytning att vi kvinnor inbillar oss att vi är varma men är det är falsk och att vi inte har lika stora muskler som män så vi är inte lika varma..
Sen undrade han om Anna var chef för ett företag så som hon pratade i telefon. Det kommer förstöra våra öron sen när vi blir äldre.

Sen kom jag hem, gjorde hönökakspizza till lunch och åt lite B&J. Såg på en så jäkla bra film, "Shrink - case dr Carter" tror jag den hette.
Grät i slutet.
Bra va den.

The Rolling Stones – Angie

xoxo

Varje gång är som den första gång vi sågs.

God kväll.
Idag var det gårdsfest på rue de Beck, tema safari/djungel. Kan komma outfitbild imorgon. Och kanske lite bilder från kvällen.
Det var fan kul.
Nu måste jag fan sova, har ju skola imorgon.

xoxo good night

each song has an end, but no reason not enjoy the music.

Sitter med mina nya glasögon på.
Hade faktiskt på mig mina bruna linser idag och det var många som märke skillnaden och tyckte det var fint. Jag blev glad.
Sitter och gör franska läxan med hjälp av google translate som suger pung. Den vill inte ge mig rätt ord så jag måste ändå anstränga mig att komma på det själv.
Försöker lägga upp bilder på fikande från igår kväll men iphoneskiten och datoren vägrar sam-arbeta. Så det får bli någon sån där trevlig inspirationsbild.
Funderar på att byta till blogspot.com bara så där btw. Där kan man ha en liten söt spellista bredvid som spelar medan ni läser, vilket skulle underlätta för mig för då slipper jag ovissheten om ni trycker på låtarna jag lägger upp eller ej.
På tal om musik.
Jag hatar mig själv lite för det här, jag vet inte varför jag tycker om den. Jag har aldrig tyckt om Petter, babyrösten creepy, men Veronica Maggio underbar och jag gillart..
http://www.youtube.com/watch?v=LHI3fTsdZiU
Petter ft. Maggio - Längesen

plus en halvfin kent låt som vår svenska lärare körde.
Kent – Sverige


much for inspiration.


xoxo


Sometimes it's hard to avoid the happiness of others

Vaknade jättetidigt och mådde sådär, satt hemma hela förmiddagen och sen drog mor iveg mig till Haga. Det är så himla litet och gulligt nere i Haga, och så har de en sån gullig höstmarknad. Det kändes som att vara i fransk liten by. 
Sen fortsatte vi bort till ted bernhardtz. Hittade min drömkappa, så ypperligt förstklassigt underbart vacker och så skön. Från Bruuns Bazaar, 3000:- 
Sörjde lite över priset på kappan och sen köpte jag  ett par höga nudiejeans i
svart. Vet inte om jag kommer behålla dem, jag är lite osäker. JAg har dock velat ha svarta höga jeans sen länge tillbaka och jag chansen är nog liten att jag hittar lika bra jeans igen. 

 
jag har också lagt märke till det ni lagt märke till och jag vet att mitt rum är stökigt.

Nu sitter jag här i min ensamhet, med ont i magen med en lätt illamående känsla och en sån huvudvärk så att jag känner mig halvt förblindad. HUvudvärken beror dock på glasögonen så det kanske är därför ögonen påverkats.


xoxo


Did your money make you better?

Jaha, Idag kom det en ny kille till klassen. Sen hade vi bild och jag stack hem, hade glömt nycklarna i skolan, stack ner till synsam och hämtade mina glasögon. Åt sedan lunch, två chocolatdoppade munkar från jafaris donuts eller vad den heter.
Sen var det matte, fick våra nya grafritande miniräknare som jag roade mig med när jag kom hem.
Såg på ett underbart program med en kille som var überbögig, hur härlig som helst. 

 



Så jäkla coolt jag läste just min konfirmationsprästs blogg, fan va tuff han är.

Black Rebel Motorcycle Club – Beat The Devil's Tattoo, det räcker med att ni trycker på länken så blir ni jätteglada!

NU ska jag försöka få tag på vänner.

xoxo

Abbastanza bene

Jag älskar italienska lektioner, första gången jag känner mig bättre än ALLA i klassrummet. Vår geografi/samhällslärare var hemm så vi fick i uppgift att jobba med våra partier. Hade alltså självstudier i flera timmar, så efter vi suttit på Frank's coffee och sedan besökt kommusiterna i brunnsparken stack jag upp till konstmuseet/konsthallen med ett gäng.
Kände hur min kuturella intelligens steg för varje tavla. Sitter och försöker skriva något vettigt från besöket men det går åt helvete.

Musik för dagen
Beat The Devil's Tattoo som är hur asbra som helst
En Till Sarah, jag gillar den här helt enkelt 
Ballad från en loftsäng

xoxo

You've gotta be cool on Wall Street

Jaha, kom hem från Allum för ett tag sedan, vet inte vad jag gjorde där.
HAr gjort franskaläxan, skrattat åt italienskaläxan och chockartat fått reda på att jag måste åka till göteborgskonsthall imorgon för estetläxan är tydligen tills på fredag..
Inte bra alls.
Jaha, är du ledig imorgon Ella? Om du vill, det finns ingen annan som är rolig nog att gå med.
Iphonen ser snart ljuset från andra sidan, men plinga iveeg ett sms eller något, så jag vet, okej, Ella? 
Det är sinnessjukt hur snabbt allt går, jag hänger inte med alls.
Musik hänger inte heller med, antingen är det dåligt eller så har jag lyssnat på det. Jag behöver musik.



jag kan spela på piano

Michael Giacchino – Stuff We Did 

xoxo

UPDATE:
Glömde säga, hade så skön dag idag. Började tjugo över åtta och Holme berättade helt spontant att vi skulle till Draken och se på bio.
Såg filmen HOME, det var fräcka bilder och upprepande musik, jag somnade.
Åt lunch i skolan och sen tog man sig hem, för varken Karro eller Linnea var lediga vid rätt tillfälle. 
Var tvungen att gå från korsvägen, jag missade bussarna och sen blev jag kissinödig men det blev bra igen när solen värmde ming i ryggen, jag hängde väskan som en ryggsäck och High school musical låten Stick To The Status Quo började spela (till min överasking) i hörlurarna.
Det kommer bli ett härligt minne av sommarens slut.


RSS 2.0