Hej bloggen och Glad midsommar i efterskot...

Hej bloggen och Glad midsommar i efterskott!! Det var längesen sist. Ligger ute på Kössö och tittar på buffy! Dagarna på Västkustgården var väldigt trevliga och midsommar på kössö också. Midsommartåg, kransar och andra roligheter. Nu ska jag fortsätta se på Buffy! Puss pus


internet i'm back

Har varit internetlös i flera dagar. Men nu är jag tillbaka. Imorgon åker jag iväg till VG, ska vara ledare i år igen. Har inte packat än, måste börja göra det nu.
Jag har fett mycket ångest, vill vara kvar hemma i stan men ändå åka till VG. Mina i landsproblem tar kål på mig.
Igår var jag hos passpolisen, hahahahahaah fotot ser helroligt ut. Fick reda på att jag är 168 cm i alla fall, jag är lång nu!

NU måste jag packa klart, och sen sticka upp till sportlife för att frysa mitt kort. Sen blir det Buffymaraton igen, kanske lite bakning.

xoxoxo

Är så rastlös att jag tror jag dör. Har in...

Är så rastlös att jag tror jag dör. Har inte haft något internet på två dagar. Tvingas lyssna iTunes istället för spotify. Men jag har återupptäckt låten My love med justin Timberlake! Så underbart bra! Och jag har börjat titta på buffy igen, det är en jäkla mästerverk alltså. Imorgon ska jag till passpolisen, jag hoppas fotot blir bra! Nu blir det ballerinakakor, Au revolt


sommarlov

Det är äntligen sommarlov, och jag känner mig rastlös för jag inte har några läxor att göra. En underbar känsla. Behöver inte göra någonting idag. Sitter och lyssnar på The Maccabees och äter 4 crisp mix från wasa.
Igår var det avslutning, sen stan och sen födelsedagsfest för Emma och Matilda. Väldigt trevligt.
När vi åkte hem så brann det på Beckman's. Ringde brandkåren.

Det känns redan som om mitt sommarlov är helt uppbokat. Allt händer på samma gång. Ska vara ledare på VG, som börjar redan på onsdag men då missar jag Daniel Adams Ray i Varberg och en massa annat mys som händer innan alla åker till sommarlandet. 
Efter VG är det midsommar och sen bär det av till Rhodos. Sen blir det Way out West. Skulle ju till P&L men det är ju så uppbokat som det kan bli. Får se till att se Oskar linnros på liseberg istället. Synd bara att man missar Bob Dylan.
Sen börjar tvåan!!! PLUGGGGGGTUGGG längtar redan

Idag har jag inte gjort någonting i alla fall, skulle ut till Kössö men åker ut imorgon istället. Har gjort yoga och nu  ska jag äta lunch och titta på Buffy.


Födelsedagsbarn


fight to the finish

Klassens dag, regn och uschlipuschli. Men det var lite halvmysigt när vi satt och fikade.
Sen köpte jag och Anna med oss thai och chillade hemma hos mig. Såg på Bring it on: Fight to the finish, som jag typ sett för tredje gången på en vecka nu. Tröttnar aldrig.

Nu blir det Criminal Minds, ballerinakakor och mjölk

8 juni 2011

Hade ett nervsammanbrott i skolan idag, kunde inte sluta gråta. På grund av ett jäkla VG som jag egentligen borde vara stolt över. Det var pms och en massa andra VG+ som låg bakom helvetet, och idag brast det. Herregud det var så fruktanskvärt pinsamt, har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv tror jag. Mitt framför min lärare också, och massa elever. Åh herregud hahaahhah, helt knäppt var det, tror att Anders blev lite chockad.

Stack ner till stan en snabbis med Anna också, hittade inget speciellt, förutom en jättesöt klänning som jag sitter och tänker på nu.

Imorgon blir det botaniska med klassen, kul. Personligen gillar jag botaniska, men ändå det är ett konstigt ställe att ha klassdag på. De har et mysigt café i alla fall.

botaniska i våras, med Ella.




I looked out this morning and the sun was gone, turned on some music to start my day

Mellanlovet har varit lugnt. Inte orkat göra särskilt mycket, varit ganska down. Igår var jag  hos Ella och det var i alla fall bra!
Men mycket jobbiga saker händer på än och samma gång. Betygsnack, och andra hemska saker, himla kul.
Idag har jag legat och solat på balkongen, bränt mig på bröstet och läst ut gossip girl.
Nu ska jag ta något att äta och sedan duscha, se you suun.


breakfast at maja's balkong

fett nice med fattiga riddare med jordgubbar


RSS 2.0