krockkudde

Övningskört för första gången idag. Det har hur kul som helst men lite panik fick jag allt ibland. Nu tänkte jag ägna mig åt mina fotoalbum. Ska sätta in bilder och sedan sortera ut några bilder som ska upp på min Wall of Fame.


edge of desire

Vill ha one teaspoons hela kollektion. Så fina.


I could be your Buzz Lightyear

Min eftermiddag har varit så värd. Helt fri för flera veckor framöver för det värsta är över. Det känns så skönt. Har inte gjort något vettig i eftermiddags förutom att städa mitt rum. Nu taggar jag för Grey's.

bye bye


sleeping sickness

Precis sett det senaste oth. Är helt svullen om ögonen nu, grät mig igenom hela avsnittet.
Hjälp va bra det är! Men nu är det bara typ två avsnitt kvar, på hela serien. Sad, sad. Det är en bra distraktion från jobbiga saker.



Once more with feeling

Ligger i min säng med jobbig magont och illamående.
Pluggat hela dagen och sen blev det fika med trevligt sällskap nere på stan. Hade väldigt mysigt trots problemen som dök upp. Jag funderar på att bli diplomat eller psykolog...
Nästa vecka har jag överdrivet mycket i skolan så imorgon är en lika fullspäckad pluggdag. Ska försöka klämma in en promenad, men det kommer bli plugg på den med.
Nu blir det att sova och vila upp sig inför morgondagen, hoppas på att magvärken släppt tills dess.

xoxo


The first strike of the hammer


tröttna aldrig på the Sartorialist



//http://www.thesartorialist.com/






your easy lovin' ain't pleasin' nothin'

Your Easy Lovin' Ain't Pleasin' Nothin' med Mayer Hawthorne, min nya favoritlåt.

non me ne frega niente

Sitter och tittar på det senaste oth. Så sjukt spännande men jag vågar inte titta. Håller för öronen också.
Har väntat sen igår för att få se det men har inte haft tid. Plugg, hörlursshopping, zumba och mys med polarna gick före.
Träffade E, E och A. Det blev thaimat, fruktdrinkar och ett stort fett grekiskt bröllop.

På morgondagens schema står franska och endast franska. Nej men det kommer bli en hel del hetsplugg i helgen, med tanke på provet på måndag. Inte så taggish.
Kanske blir lite övningskörning också. Nu när jag har fått alla papper och allt är i sin ordning  är det bara att börja köra.
Raphael Saadiq är en artist jag tycker ni ska kolla in. Fett bra. Speciellt Staying In Love och Big Easy featuring The Infamous Young Spodie and the Rebirth Brass Band. Världens coolaste.

image descriptionimage descriptionimage description


What's love but a second hand emotion

Jag ligger och chillar i min säng med italienskaboken och lyssnar på Tina Turner.
Idag och på tisdag är det väl värda studiedagar. Det blir att plugga italienska, samhällskunskap och kanske något annat trevligt ämne. Har mycket på gång för tillfället.
Nu måste jag återgå till min italienskan

xoxo



me and the moon

The Drums ikväll, det var fett! Innan konserten blev det godis och billiga festisar från focus och sen blev det ett himla dansande på brewhouse. The Drums är så bra live! Sångaren har de bästa moves:en jag sett på länge. Fast gitarrristen var sötare, med sin hawaiiskjorta.


xoxo


I can't stop

Världens bästa pappa kom hem igår med presenter! Fick en jättefin tröja från Hollister.
Det var en bra tröstpresent, för historieprovet gick inte alls bra och då blev jag lite deppig. Men så blev jag klad igen!

xoxo


shoo bre

Försöker plugga historia men jag fastnade på tumblr istället. Har fixat mitt alldeles egan account www.majjigirl.tumblr.com  
Fräckt namn va? Jag förväntar mig att ni går in och tittar nu också.

Tillbaka till historiapluggandet. Som sagt går det inte så bra, vet inte vad jag ska plugga på och det ställer till en hel del. Imorgon är provet och jag känner mig så oförberedd. Men nu är det som det är. Måste bunkra upp med redbull och andra energirika saker till imorgon också, provet ligger på sista lektionen på dagen och det är ingen pigg tid. Ushlipushli jag är lite nervös faktiskt.
Nu måste jag hinna igenom anteckningarna innan Grey's börjar. Så taggish på dubbelavsnitten idag!

världens coolaste låt kommer såklart också: I Can't Stop 

xoxo


Hard to love


when we die we die

hetsa the drums


edit

fuck, länken bröts haha. Här är Days igen.


Call me maybe

Ligger och chillar på min säng, ska snart iväg.
Ligger och tänker på hur mycket musik jag lyssnar på egentligen. Och hur mycket bra musik som faktiskt finns. Jag är en liten musikslampa. Därför tänker jag återuppta idéen jag hade med bloggen från början typ. Jag ska lägga ut, varje dag, en låt som jag tycker folk bör lyssna på.

Vi börjar med The Drums, som jag förövrigt ska se live på söndag. Deras album Portamento är hur bra som helst, men det finns favoriter bland annat Days:http://open.spotify.com/track/0z5Qmq1mDE42rabLUQtlST


RSS 2.0