untrust us

HEEEEJ!
Er favoritblogg har börjat skriva igen tänker ni.
Näh, det vet jag ingenting om men jag ville göra ett födelsedagsinlägg i alla fall.
Det har hänt en hel del sedan jag skrev senast. Bland annat att det har varit galet mycket i skolan fast ändå inte, bara det att Maja skjuter upp att till sista minuten.
Och jag fyller år idag herregüüd! Sexton år! Så jäkla glad fär jag har fått massa fazerbookgratulationer :)
Fick paket imorse och sedan åt jag lunch med pappa på farelli's när jag slutade för dagen. Fick chunky monkey till efterrätt nu också. Jag har inte känt av åldringen men det har varit en bra dag, förutom besvikelsen på spårvagnen.
Tack alla som ringt också! Ella imorse, Linnea i eftermiddags och resten av släkten. Det är alltid mysigt att prata i telefon.

Paken:

Annie Hall och GG season deux! LYCKA!!!!

¨
Shepherd tofflor, urgoa!

...sedan fick jag bruna linser som får mig att se ut som en vampyr, fickspegel, handskar, kofta, HP på engelska osv.

NI har missat så jäkla mycket bra musik när jag varit borta så här också, så jag ska uppdatera lite musik.  MIn october lista är urbra! Massa bra musik.
En låt som Josefine i min klass tipsade om Crystal Castles – Untrust us, så himla gaaaaaaaaaaaalet bra! Sea Wolf – You're A Wolf och Bruce Springsteen – Atlantic City är också två av favoritlåtarna för tillfället. Och så har jag börjat lyssna om på gamla godingar som Bye Bye Bicycle – Navigation och
Two Door Cinema Club – Undercover Martyn.

Supertramp slår aldrig fel heller, är alltid på gott humör när jag lyssnar på It's Raining Again

lovar att uppdatera liiite oftare, om ni ens läser längre!

xoxoxoxoxox

Teardrops

Mår så äckligt idag. Det är inte lika illa som det var igår men usch.
Igår efter att Anna hade gått lade jag mig i soffan och nu kände jag att det var dags att gå där ifrån. Sov i soffan så nu har jag en ganska krokig känsla i ryggen. Vaknade vid åtta och undrade var jag var, haha sen kände jag den stickiga soffans underlag mot ryggen. Somnade i min blommiga klänning. Legat och läst it-girl. Redan läst ut tre, tänkte börja på fjärde nu.
Men först får det bli lite samhällkunskap och lite musik. Lite italienskt, MGMT, dålig åttiotalsmusik, jonas brothers och The Cure.



go.


xoxoxox


merde

Har inte skrivit på länge. Det har varit lite av en torka. Försöker för tillfället hitta på ett bra användarnamn till spotify premium. Orkar inte med den djävla reklamen längre, och så vill jag ju ha det i mobilen.
egentligen har jag inte tid med bloggen idag heller. MItt schema kommer snart sprängas av överbelastning av alla läxor.
Igår var jag på modevisning för Tivoli också, på restaurang ett. Jag och Emma var fruktansvärt elaka mot de manliga modellerna. Det var en som var snygg dock, faktiskt väldigt snygg. Såg ut lite som Obi-Wan Kenobi i star wars 2 och 3 (jag har varit en av de största Star Wars fansen i historien).
Jag hittade en hel del snyggt men det var för dyrt för min ekonomi. 


tuff tavla på ett. vill ha


på ett. 

För övrigt har jag varit ganska tappad idag. När vi slutat åt jag thaimat med anna och sen åt jag en kokosboll, jag fick en sån galen sockerkick att jag suttit och gjort en massa ljud när jag pluggat matte.
Dagens outfit.

checka ögat. fattar ni?

Det hela började ju typ klockan 06:16, jag skrev det roligaste på länge på mina notes. Jag kommer bara ihåg att det var extremt viktigt att jag skrev ner det men jag har ingen aning vad som var vikigt. Jag har ingen aning varför jag skrev det. Drömmarna var ganska intensiva och jag kommer ihåg dem på pricken men det där är helt ?



xoxo


I'm good at wasting time

Pluggade sönder lite geografi igår. Så idag vart det belöning med typ fyra gossip girl avsnitt.

Pluggade under lunchen också så tio minuter innan geografin började sprang jag upp och köpte en bulle på 711. Jäklar, de lyckas med sina bullar alltså.
Hälsade på Sven Adolf också, en gammal släkting på mammas sida. Hans byst står framför Gamla Stadsbilblioteket, som hans brorson Hans ritat.

Släktforskar lite för tillfället. 
S.A Hedlund, Hans Hedlund och en s k Henrik Hedlund (politiker och utgivare/huvudredaktör åt Göteborgs Handels- och Sjöfartstidning som S.A Hedlund också var) finns alla på Wikipedia, till och med med en relativt lång sida var.  
Mammas sida är göteborgs kändisar. Hans Hedlund har bland annat ritat saluhallen och tomtehuset också.
Släktgraven som Hedlund familjen ligger i, som vi hälsar på ibland finns med på foto på Wikipedia. Jag gillar det här! Kändiskapet håller nästan på att stiga mig åt huvudet.

S.A Hedlund, stilig man.

Nu tänker jag skriva av mig, det är ändå ingen som läser detta. Jag orkar inte bry mig.
Vad gör jag på rude? Konkurensen är galen. Jag kommer aldrig klara mig där utan minst ett nervsammanbrott. Alla snackar om sina betyg och så frågar de om mina. Det är kul, det måste jag säga. Jag är smart, det förnekar jag fan inte, men vissa av de där barnen är äckligt smarta. 
Det enda ämnet jag äger på är italienska. Varför? JAg har redan läst det i TVÅ år.
Alla får mvg hela tiden och aldrig jag. Och typ förra gången jag fick mvg var inte direkt en trevlig upplevelse, för mitt föredrag om könsstympning. Fick inga hurrarop för det där, tack för det föresten... det jagar mig fortfarande.

Sen hatar jag alla djävlar som bär silverpilotbågar som glasögon. Det har ju varenda människa nu förtiden. Jag blir så jäkla sur på de människor som sa att det var töntigt att ha det och på mig själv fan. Jag gillade de glasögonen. De nya glasögonen kompenserar upp det hela men ändå, de var mina första bågar och idioter skrattar åt dem.
Mina första bågar!
Jag kommer ha men för livet.

Tack för mig.

xoxox






Jag är inte bitter.


yeah yeah yeah

Tung i huvudet efter alla rökelser. Det är så himla roligt att tända dem men de får mig alldeles dåsig i skallen. Smart drag när jag måste råplugga geografi. Har bara nio sidor kvar och de tar jag imorgon.
Sade ju att jag inte skulle blogga men jag kan inte hålla mig borta. Det är ett beroende.
Jag lyssnar på lite go klassisk musik i och med det intensiva lyssnandet på
ajfja. Nog en av de bästa listorna på länge.


The most incredible incense in the woorld.

har satt in Audrey och Dean i ramar.


Dayens



Nu ska jag ner och titta på cougartown och äta bulle och dricka jus och dricka mjölk.
Sen ska jag sova.
måste kubba ner nu.. Mjölken blir varm.

xoxo


We move like cagey tigers

Inget speciellt hänt. Jag börjar tröttna på det här. Bloggandet är inte lika roligt längre.
The Cure är ett av de coolaste banden för tillfället.
The Lovecats - Acoustic Version

Close To Me

Jag älskar Gossip Girl har redan tittat på två avsnitt idag så nu ska jag göra Georafi. Håller ett litet uppehåll ett tag. Måste koncentrera mig på skolan. 
Skriver i helgen kanske.
 


xxox

ögonen svider och hjärtat det bränns

MIna ögon svider, mår så där. Har dragit värsta förkylningen över mig och mitt huvud dunkar lätt.
Såg på Allt för min syster igår. Tårarna rann på mig och jag snyftade, men jag högre förhoppningar och de uppfylldes inte. Inte så bra som jag trodde den skulle vara.
Har pluggat i stort sätt hela dagen. Förutom att jag kedjetittat på Full House som gick på tv4 komedi. Den är urbra den serien. Jesse stack nu i sista avsnittet, jag måste se fortsättningen.

Tittat på GG också. Jag älskar Chuck Bass, Nate är alldeles för blöööh och Dan är inte tillräckligt snygg med din glugg. Chuckie är så mums.

Jag har längtat efter en bra låt sedan Oskar Linnros dog ut och så kommer Daniel Adams-Ray med
Gubben i lådan och plötsligt fick mitt liv en mening igen. Näääh, men den är så bra, det är helt sinnes!
Annars lyssnar jag väldigt mycket på italiensk musik för tillfället, i och med att jag har prov på torsdag.
Ti amo 

Söndagsoutfiten

Mamma stickade en tröja/poncho till maja.


xoxo

jag ser blommorna vääääxa

HAr precis aktiverat mitt CSN-kort. Det är glada tider.
Jag slutade efter bilden idag, eller inte, så jag föreslog att vi skulle gå hem. Köpte varsin varm choklad på EH och walkade hela vägen till bäckeliden och skvallrade. Sen satte vi oss på vår bänk och skvallrade och deppade lite. Sen tog vi spårvagen ner till stan och jag köpte en GG-box! Så jäkla lycklig är jag!
Tog femman upp och sen satte vi oss på Thai :) och tog nummel 9.
Det var sjukt roligt idag Anna. Jag gör mer än gärna om det, going.

Nu ska jag se om Ella har ätit klart, ska ner och träffa resten nu ju.

DAGENS

Ja, det är min stora walk-in-closet ni ser till er höger.


Erkänn detta skalet är så hett? Jag ska skaffa det när jag får den nya ihponen.

oooooh


xoxo


RSS 2.0