Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Jobbat två dagar i rad. Det har varit slitsamt men värda pengar.
Idag blev det en välförtjänt after work. Fast med några polare från klassen. Redan gjort slut på mer än halva studiebidraget. Känns jävligt bra med tanke på att vi fick det idag. Jaha ja. Får leva på bröd och vatten nästa månad ut. Ses snart. Ni ska få höra allt om mitt 2012 och mina planer för 2013. Vill ju inte vara sämre än någon annan blogg.


It's beginning to look a lot like christmas

Julafton är kommen och snart blir det ett riktigt julfirande med alla släktingar och julmat. Jul jul jul strålande jul. Från oss alla till er alla en riktigt god jul.


waiting for this moment

omg världens bästa tumblr
http://majjigirl.tumblr.com/

welcome to florida!

Idag för ett år sedan var vi på flyget till Florida. Sol, shopping och den amerikanska drömmen.
Det ska bli mysigt att få fira riktigt jul igen men jag skulle ge väldigt mycket för att få åka dit en gång till.


when the light's out.

Så jag är lite ärrad efter paranormal activity, det kommer inte som chock direkt. Men det blir lite frustrerande när det är mörk. Min säng gungade just till på ett väldigt oroväckande sätt och med tanke på att jordbävning är uteslutet känns det som att nån trevlig demon är under min säng.
Vågar inte titta...


christmas is just around the corner

Sista provet för året och det gick helt åt helvete. Ingen ork till att göra något åt det nu. Tänker istället njuta av att jag inte har något mer att plugga på och försöka friskna till från min förkylning. Imorgon är det julklappsshopping med Anna och körrepetition. Inte hunnit köpa en enda julklapp än men min egen önskelista är färdigskriven och perfekt.


it will be the end of me

Är helt slut. Räknat matte sedan jag kom hem vid halv tolv och kommer få räkna tills jag somnar ikväll. Sista nationella i matte för alltid kommer bli min undergång. Äter som om jag aldrig kommer se mat igen. Min mage har väl fått för sig att fylla på innan provet haha.


where's the food?

Nytvättade lakan är en av de bästa känslorna. Om man ändå kunde sätta den på burk.
Annars är väl livet okej, onsdagsmolnet tynger ner mig med prov men jag kommer nog överleva det också. Sedan är det nästan ingenting kvar innan jul.


fly into darkness

 
Urban Cones spelning på pustervik igår är det enda som håller mig uppe den här helgen. I freedags var vi på en teater som jag ännu inte hämtat mig från. Den var så deprimerande och grå att jag ville strypa någon.
Igår var det som sagt konsert, hur bra som helst. Nya favoriterna live. Klubbspelningar är alltid roligt dock.
Idag har jag pluggat matte, nationella provet är på onsdag och jag kan nästan ingenting. Som om inte det vore nog så har jag nationella muntliga i svenska samma dag. Min onsdag kommer vara helt magisk.
 
 

winter miracle

December blir bara bättre och bättre. Mysigt med snöstorm och adventspynt överallt. Nybakade lussebullar, vörtbröd och massa apelsiner. Tycker verkligen om december.


more than anyone

Plugg och en långpromenad med lelle. Basically my weekend.


in ma house


moment of truth

Sista månaden är här. Inte bara för 2012, utan för alltid. Jorden ska ju gå under tjugoförste december. Det är synd, haha jag såg verkligen fram emot jul har inte firat det på två år. Redo för apelsinmarsipan, julskinka, köttbullar, julmust och julklappar.


RSS 2.0