Jag har gett upp

Här sitter vi och chillar och pratar om vecka 7 förslag. Det är så trevligt, trevligt! Hej då


Hallåhopp

Sitter och chillar på naturkunskapen. Gud det är så tråkigt! Men nu slutar jag. Sen blir det fika med några roliga vänner och ikväll rangersmatchen med min trevliga familj. Kul.

Hej då


second hand news

Sitter och nostalgilyssnar på Supertramp, mitt gamla favoritband tillsammans med Fleetwood mac. Har precis duschat, ska snart iväg på modevisning på charlotte. Duschen idag var något av en utmaning måste jag säga, har ett bandage.
Farbror Doktor opererade på min lilla hand så nu har jag ett fult illrött tryckförband om handen. Var tvungen att duscha med en plastpåse om förbandet, och jag kunde inte använda handen för att shamponera.
Jag tänker bara på att jag brukade vilja bryta armen när jag var liten för jag tyckte det var så coolt med bandage. Vad tänkte jag egentligen? Jag är redan frustrerad på det här, och jag ska bara ha förbandet i två dagar ungefär, tänk att ha det i flera veckor.

Okej hjälp, såg just på min kära kusins blogg att Joshua Radin och Joseph Arthur kommer till Brewhouse i oktober. Jag gillar verkligen Joseph Arthur.

Nu måste jag göra mig iordning. Puss puss och hej då


crime of the century

Har blivit dålig på att uppdatera bloggen, orkar inte skriva längre. Jag har svårt att tro att någon fortfarande läser. Det blir bara ett inlägg i veckan nu för tiden. Kanske borde sluta skriva.. Men jag vill inte ta bort bloggen, den är rolig att ha, och se vad jag skrev för hundra år sedan.
Jag lovar till er som fortfarande läser att det i alla fall blir ett inlägg i veckan haha.

Imorgon blir det ett besök till läkaren. Missar frukostbjudningen på franskalektionen, men jag kan inte säga att jag är ledsen för det.
Känner att plugget har börjat igen, första provet på fredag. Gått i skolan i 33 dagar, nu är det bara 85 kvar till JULlovet och FLORIDARESAN! Det ska bli så roligt.

Jaha, ni får ha det så kul. så ses vi snart hahahahh!


Hei hei bloggen! Har haft en väldigt chill...

Hei hei bloggen! Har haft en väldigt chill dag, sov hos Aurora för vi skulle ut till hinsholmen på morgonen. Vi hade friluftsdag och vi paddlade kajak haha. Det gick väl så där, men vi slutade vid 11 så resten av dagen har varit väldigt slapp. Och imorgon är det studiedag! Helgen börjar helt okej måste jag säg. Nu blir det lite mys med min nybakade kaka och film! Hej hej


going through the motion

Hej hopp mina kära läsare
Sitter här och är orolig inför att springa 3 kilometer imorgon på idrotten haha. Kommer ju komma sist. Min pappa försökte peppa mig förut, men jag känner inte riktigt att det funkade.
Deppiga Maja och Peppiga Pappa:
- Pappa jag kommer komma sist imorgon när vi springer! Det är inte roligt att kommma sist! :((((
- Näää, men någon måste göra det.. Det viktigaste är ju att du kommer i mål...
Tack för den liksom. Men han försökte bara se det positiva i att ha en slö dotter, kan inte direkt klandra honom för att jag är långsam.  
Jag satsar på att äta godis istället.


RSS 2.0