sommmmmarrrrrrrrrrrrrr

sommmmmarrrrrrrrrrrr är nog goaste spellistan. Massa awesome songs.
















Midsommarafton i en enda röra.



Nu ska jag ner och se på ECLIPSE!!!!!!!!!!!!!!!!

XOXO

I live by the river.

Hey hey hey.

Har Oskar Linnros på högsta volym, så jäklA AWESOME!
Oskar Linnros – 25
Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg


Väntaaaaarr på att Emma B ska komma till mig.
ECLIPSE VÄNTAR!
Ner och äta först bara, har ingen mat hemma i och med att vi bor på landet.
På stan idag var det storhandel. Emma kom inte ner fören vid ett, så jag tog en snabb lunch med mamma på le pain francaise. Jag var lite köpgalen, har nog inte så mycket pengar kvar nu.. Köpte tre nagellack från grand , ett par svarta shorts från SOLO, säsong tre av BUffy the vampire slayer, ett par skor från dinsko. Låter kanske inte så mycket men det är det, tro mig.
  

oh, i put some new shoes on and suddenly everthing's right



Dagens outfit.


Yikes, va fult det blev med nagellacket, måste fixa.

xoxoxoxo.

popcorn

Sitter och äter popcorn till MGMTs Electric Feel och Guns'n'Roses Paradise City. Det sägs att min musikstil är varierad. Paradise City får mig alltid att tänka på frölundas hockeymatcher.
Jag längtar lite till den kylan som är inne vid rinken, jag håller på och dö av värmeslag här. Bränt mig idag igen, ont! Men jag luktar gott i alla fall, solkräm och tändstickor. Fråga mig inte.

lite fistpump

tillsammans med ett enastående luftgiarrssolo.

Ätit om inte den godaste jordbubben idag, hemmagjord! Eller egenodlad kanske man säger, haha. Och imorgon ska jag in till stan, ta en sväng på stan på förmiddagen, och sen se på Eclipse! Äntligen! Hade velat se den med hela gänget men det blir bara jag och Emma, lika bra det för på torsdag ska vi tillbaka till VG och medverka som ledare sista dagen.


Bästa jordgubben!


xoxo.

mais oui

Idag har jag äntligen fått i mig godis. Hela helgen har jag gått och varit sugen på ferraribilar. Var över på Donsö och handlade, däribland (finns det ens ett ord som heter däribland?) chokoladpudding, en godispåse och en tidning som vart helt underbar.
DV mode, just detta numret är nog den bästa tidningen jag nåonsin läst, typ. Innehöll ett uppslag om Ida Sjöstedt och sen en massa fina kläder som man njöt av att titta på.

gulligt.

se va trevligt bemöten man blir på Donsö!


Låg i Näckis resten av eftermiddagen, det var super.
Badade mer än tre gånger, det var riktigt behagligt i vattnet! Nu börjar sommaren arta sig.


sola och bada, med ferrari och bilaga.

Nu funderar jag på att se the godfather, mysa ner mig lite efter den händelserika dagen. Har bränt mig på nästan hela kroppen, så huden stramar och det gör ont som in i helvetet.

min ont-som-fasen-måste-ha-på-mig-mjuka-kläder-outfit.

herrejistanes vilket dåligt inlägg. Aja, jag gör mitt bästa.

xoxo.

in the air tonight

BESÖKSREKORD! EN UNIK BESÖKARE! Woooow var tar ni vägen? Jag slutar snart att blogga.

Tagit årets första dopp idag, tillsammans med kusinen. Vi drog ut på det, världens tortyr, och gick steg för steg. Så jäkla kallt, så jäkla kallt.
Sedan åt jag årets godaste jordgubbar, med en massa socker, så det knastrade. Det är så det ska vara, så åt morfar också.
Sedan finns det ju inget annat att skriva om här på köpstadsö.. Himla roligt vi har det här.

O,O


xoxo


glad midsommarafton

Glad midsommar mina vänner!

 Sitter och skriver ett blogginlägg på den här soliga dag, har en mäkta fest anordnad, jag anses fortfarande att vara ett barn så jag fick sitta vid barnbordet.. Mysigt.




Fasen va kul man har på kössö.


ha det mysigt,

xoxo


HAPPY IS THE SHIT.

Har precis sett klart sista avsnittet av scrubs åttonde säsongen, lite ledsen att JD slutar. nu siter jag i mörkret och hoppas på att jag kommer ha tillräckligt med uppkoppling så att jag kan lägga upp detta inlägget, sitter och väljer vilken egobild jag ska lägga upp.
Jag har haft ganska tråkigt idag så det har blivit en hel del bilder, i och med att det är en sån där inbyggd kamera i den här datorn.


seriöst?

Gymnasieinagningarna kom idag åh my guuuuud, trodde jag skulle dö av nervositet. Det blev ju inte bättre när pappa stod och tittade över axeln, kusinen satt bredvid och mami i dörröppningen. Jag blev tvungen att köra ut dem.
Men YES jag kom in å rudebecks!!!! Jag började nästan gråta av lycka, jag har varit så orolig för att mina betyg inte skulle räcka. Jag har en sån jävla tur.
Så jaghar varit på SUPER MEGA GOTT humör idag, det har hållt i sig. Jag var i och för sig glad för lite annat också, hihihihi.

xoxo.


A supertramp

Sitter uppe på övervåningen på kössö, alldeles varm i ansiktet, suttit i solen nu ett tag. Sitter och skriver på världens minidator, hihi.
Idag har jag varit inne i staden i alla fall, träffade Annabanana vid tolv sen strosade vi runt som man brukar göra. Hittade ett linne inne på weekday, en bok av Marian Keys, en svart bikninöverdel på H&M, köpte en sån där som man kan ha utan axelband ni vet. Sedan köpte jag ett gäng armband också, vill vara sommarfin nu till midsommar.
Hittade två par galet tuffa skor inne på dinsko, men jag köpte inte något par.
Tur var väl det för sen när jag skulle till synsam och testa linser kostade undersökningen femhundra, vilket jag inte hade haft råd med om jag köpt skor haha.
Får väl åka in och köpa dem på onsdag innan Eclipse!
Var ju på synsam alltså! underbart, testade både gröna och bruna linser. Den gröna färgen var lite för grön men de bruna linserna måste jag säga, passade mig grymt snyggt.

Sen blev jag superirriterad på mig själv, skulle ta bussen ut till saltholmen så jag gick till gôtepôjkarna och köpte en tidning och en godispåse med massa ferraribilar och winigum, så glömmer jag godispåsen på hållplatsen. Jag är fortfarande sur på mig själv, jag hann inte ens smaka och jag har ett sånt sockersug. Vi har ju inget tillgång till godis på den här ön!

min outfit denna afton, nya linnet och mina avklippta jeanstights.


Nu ska jag väl se på lite fotboll antagligen, det enda som är på här hemma, inte för att jag klagar det finns inte så mycket annat att se på.
xoxo




Sitter och tittar på Spanien-Honduras. To...

Sitter och tittar på Spanien-Honduras. Torres är ganska så söt, Fabregas också! Haha, och det finns en kille i Honduras som heter Georgie Welcome! Helt galet. Åkte hem från konfirmationslägret idag i alla fall... Var lite ledsen att åka, det är så goa människor där, alla är så mysiga. Men, det var skönt att komma ut till landet också, Kössö måste vara den finaste platsen på jorden, så jag mår bra nu. Men man tröttnar lätt på det här stället! Jag måste se till att ta mig in till stan någon dag nu, innan sommarlovet verkligen sätter igång. Ska in på onsdag och träffa anna cí och till synsam för att testa linser igen. Ska ju börja med månadslinser som sagt var. Äh, nu får jag återgå till matchen. Skrives, Xoxo gossipmajjigiiirl


Hej bloggen! Ligger i sängen och lyssnar ...

Hej bloggen! Ligger i sängen och lyssnar på när emma och frida babblar på. Vi, jag, emma, frida, ingrid och anna sover i uthuset, haha! Nej, men seriöst där vi sover är det så himla off, Gaaalet tråkigt. Jag får se om jag skriver något mer den här helgen... Jag ska ju vara ledare och därför ta mitt fulla ansvar som det! Nu ligger emma och andas mig i nacken, hon vill spela på iphonen.. Ooohh jag flashar lite att jag har. Iphone!! Woow den har ADHD. Sov gott nu och ha det mysigt resten av helgen. Xoxo


you're what i need

Idag var jag på stan med Emma, letade efter en bikini. Hittade en svart som visserligen får mig att se ut som en vampyr men den satt bra. Tittade på väskor också, där Emma jobbar. Vill ha en ny men jag hittar inget som faller mig i smaken.
Sedan var jag i skår med ett gäng härliga kamrater. Såg på skräckfilm, SAW VI.
Jag tycker inte den var särskilt läskig alltså, galet överdrivet.
When a stranger calls är läskig i alla fall. Satt på landet och såg den så ringer telefonen hahah!
Jag såg inte slutet på SAW dock, den kanske slutar bättre. Nu har jag gosat ner mig i min fotölj och sett på åttonde säsongen av scrubs.
Älskar min fotölj, åh den är så där stor och omsluter en liksom, som en stor famn.


mysigt.

Sedan om någon läser ända hit ner, OMG! så vet ni, om ni läser den här bloggen kommer ni säkert ihåg låten jag skrev att jag inte kunde fatta vilken det var när jag var inne på joe and the juice. Jag har äntligen hittat den! Eller Anton visade för mig vad den hette förut idag. Hörde den inne i en butik och sen gick jag runt och sjöng på den och så hörde han vilken det var och talade om för lilla mig vad den hette. Gissa om maja blev lycklig!
my secret lover - private

Högsta volym någonsin.

xoxo

Gå till Pär i hagen.

Sitter och har lite ångest och fruktansvärt ont i magen, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag var i allla fall på stan med min bästis idag, Ella och jag gick runt och hade supertrevligt som vanligt.

Aragon -Får det lov att var en donut?
pojke - jag får inte.. för mamma alltså. Sorry men hon är störd i huvudet.. hon heter faktiskt jakob.
Aragon -hm...... Svärdet är dåligt och föresten det är DU som heter Jakob!!



Dagens utfitt.


det är inte som det ser ut!


Nu ska jag hitta på något roligt, köss.

Btw, inne på Weekday körde dom värsta grymma bandet, FLEETWOOD MAC. Lyssna på listan, särskilt don't stop, never going back again, go your own way och the chain.
Riktiga godingar.

Hej, jag är Sten Hård.

Vaknade sent idag så jag har inte gjort så mycket, men det är så det ska vara på sommarlov. Såg sista avsnittet av generation kill, som jag skriver alldeles för mycket om, men som är så sjukt bra! Jaja, jag hittade inte benchwarmers igår i alla fall så jag såg en så mysig film Billy Elliot.
Gud va fin den är och va fin han är! Billy alltså, sötaste jag sett. Jag har sett alldeles för mycket film det senaste, hm.

Jag har varit lite social idag i alla fall. Jag åkte ner med Anna för att fika på condeco med Ella, ha en liten skvallertime. Men vi fick en trevlig överasking av Anton och Clara som kom ner för att dra med oss. Det slutade med att vi gick till skår men att jag och Ella fortsatte till sanktas för att åka hem. Köpte lite godis på vägen hem, vilken bluff! winigum my ass!


tottes grädd.


xoxo.


I'm alive.

Idag har jag varit nere på stan och hämtat biljetter till eclipse som kommer den 30:e!!! OMG! hah. Sedan gick jag på stan med mami en stund, hände inte mycket förutom att jag fixade en synsamtid till på fredag, ska ner och testa månadslinser.
I brunt!
Vill se hur jag ser ut i bruna ögon, jag tycker att det är fint.
Efter synsambesöket var jag så himla trött och hungrig och det var inget stanhumör så vi köpte hem thaimat och sedan har jag sett på en film jag velat se länge The boat that rocked.
Galet underbar film och jag blev så kär i en av huvudrollerna Young Carl, spelad av Tom Sturridge, så söt! And, wait for it... Han är nära vän till Robert Pattinson! Wooow!
Musiken i filmen var så sjukt bra också, härlig 60's musik, la till låtarna direkt på spotify.
Jag är fortfarande supertrött och har världens PMS såjag tror jag ska sätta på The Benchwarmers nu så jag blir lite gladare. Den är så jäkla bra benchwarmers,en av de bästa filmerna.  

Tom sturridge.

xoxo från en glad typ.



the honor

Idag har jag bakat kolasnittar, galet goda blev dem! Har en känsla av att det kommer bli mycket bak i sommar om detta vädret ska fortsätta.
Sett på the pacific också, jäkla va kontisgt det var. Det var sista avsnittet, hur sorgligt som helst och jag ville gråta men det gick inte! det kom inga tårar, jag satt och typ torrgrät, hur weird som helst.. Fast sedan i slutet när alla karaktärer blev presenterade grät jag.
Det var så himla sorgligt.
Jag älskar HBO!

xoxo


Ingen kan vara nere med en ballong!

Sitter och sjunger på wuthering heights, den har satt sig på hjärnan efter skolavslutningen. Är fortfarande lite nere.
Kom hem från biopalatset för ett tag sedan i alla fall, har äntligen sett SATC 2!
Med Emma, Ella, Anna, Karro och Clara - goa tjejer! 
Jag älskade att titta på kläderna de hade på sig! Allt såg så glamouröst och färgglatt ut.
Annars var filmen kanske inte så jättebra, men helt okej. Det var äckligt att gå hem från bion sen för det regnar.
Trevligt sommarväder va? - Nej.

Nu måste  jag snart sova eller något, jag vaknade klockan ett idag och jag tycker inte om när dagen försvinner så.

xoxo.


Hey hey hey! Är på biopalatset och ska se ...

img_6807 (MMS)

Hey hey hey! Är på biopalatset och ska se sex and the city med några Goa tjejer! Vi synes. Xoxo


SMS-inlägg

img_5249 (MMS)

jag skulle se hur mycket det kostade att skicka mms från damp-iphonen.. Det kostade mig myckwt kan jag tala om. XOxo


sentimental feelings

Sitter och snackar med Ellabella i telefonen. I och med att hon ringer gratis från midnatt fram till typ sex? så utnyttjar vi det. Hon har hillpop berättade hon precis.
Varit och haft en mysmiddag med klassen.
Det var mysigt.
Jag kommer sakna er så galet mycket 9B!
Jag blir så jäkla ledsen när jag tänker på det. Vi kommer fan aldrig mer sitta i klassrummet och se Martin P fixar med det tekniska, Hardrock Gunter, tuppen och allt annat fint vår klass har gjort tillsammans! 
 


Nu ska maja strax sova, god natt sov sött.

xoxo.


9B

Ack ack, har äntligen gått ur Kärralundsskolan!!!
Alla flickor grät galet mycket för att man inte kommer träffa klasskamraterna igen. Jag kunde däremot inte gråta, jag stod bra och skrattade nervöst. Jag tror jag försökte för mycket.
Men jag grät tillslut, när jag öppnade mitt kuvert. All hell broke loose. Usch.
Så jag och några andra söta åke ner för att ta en fika, på kosmos. Jag tog två iste och en kolasnitt för att tröstäta.
Jag är superdepp.







Nu ska jag sätta på mig lite varmare kläder så att jag inte förfryser mig sen.

xoxo.


vilja bli.

Sitter och lyssnar på en sjukt mysig låt med Oskar Linnros, Från och med Du heter den...

Och så var balen slut! Det var väl helt okej lyckad, danstiden kunde varit längre, men jag tyckte om musiken som spelades, men å andra sidan har jag en ganska udda musikstil.. Någon som vet vad låten som spelades INNAN Eurythmics - sweet dreams (are made of this) hette? Jag kommmer ihåg den så jäkla mycket och den är så jäkla bra, men jag glömde kolla vad den hette!
Fattar inte att det var sista dagen i som en elev på kärralund, det finns ingenting kvar av alla mina år på Kärralundskolan. Tio år, från 0:an till 9:an. Tre olika klassen men usch, jag kommer sakna klass B så mest! Känner mig som en i mängden med ett sånt här inlägg, vilket är ganska nördigt, och jag är väl ändå redo att lämna högstadiet nu, även om jag inte känner så än. Men jag kommer sakna många.


In my heart

Vackra flickor har varit här och gjort sig iordning till avslutningsmiddagen på Kärralund! Slutar ju imorgon. SORGLIGT efter tio år på den jäkla tattarskolan, men den är in my heart.


Så här söta är vi.

Mais OUI


Ses snart igen, ha det mysigt!

xoxo.

Hey hey hey! Sitter på gympan och öronen b...

img_6807 (MMS)

Hey hey hey! Sitter på gympan och öronen blöder, för fireflies spelar på högsta volym! Var hemma och åt pizza med ella förut, på väg tillbaka till skolan jäklar va kul det var, så att magen krampade!!! Hoppas inlägget kommer upp nu!  Xoxo


Can I Kick It?

Glad national dag!

har inte gjort så himla mycket idag heller, sett på Generation Kill, funderat på om man skulle dra sig till picknickfestivalen, skitit i det och bestämt sig för att gå på bio.
Ska möta Ella vid den gula postlådan om tio sekunder, ska ner med gänget och titta på Dear John! Hade gärna velat se Kommisarie Späck men det får bli en annan gång.


xoxo 

Owner of a Lonely Heart

Vaknade vid tio med en dunderhuvudvärk och ett hår som luktade lunt.
Så, jag tog en dusch som gjorde så galet ont för jag brände mig igår. Satte mig och såg på Generation Kill, det bästa avsnittet. Combat Jack tror jag det heter, avsnittet..
Sedan har jag bakat jättegoda kolasnittar. Jag vet inte om de är jättegoda men Leila har döpt receptet det, hon är för galen alltså.

Nu sitter jag och lyssnar på lite härlig musik och gör inget speciellt. Jag hade gärna ägnat hela dagen åt att sola, men i och med att jag brände mig kände jag att det inte var en bra idé.

Har lite musikråd att ge ut, ni har säkert hört dem innan, eller så är det bara jag som gjort det...
Rod Stewart – Maggie May 
Simply Red – If You Don't Know Me By Now 
Yes – Owner Of A Lonely Heart - världens hockeylåt om ni frågar mig!
Genesis – Carpet Crawlers (Live) 

Hm, kanske går och hyr en film senare.. Jag är sugen på The Benchwarmers men jag vet inte var jag har lagt den.

xoxo!


EMMA FÅR STÅ I KASSAN!

Idag fyller bäste vän år och jag säger grattis, grattis, grattis, grattis GRATTIS! Kollade igenom efter bilder på oss två, jäklar vad mycket konstigt. Gått i samma klass i 4 år nu, eller? N Uska vi skiljas åt, men det klara vi nog!
Hoppas du får en dunderskön kväll på green day och ta mycket bilder.


melodi nummer 4.


XXXXXXX.



"Jag har just publicerat en ny bok, jag och mina många ansikten"

Cha cha bloggen! Luktar som värsta pyromanen, har varit i delsjön och haft grill-middag med glada människor!
Jag tappade såklart i mobilen i vattnet så nu har jag lånat min faders gamla iphone som har en släng ADHD. Den är tillfälligt i och för sig.
Bränt mig jättemycket för jag gick runt med linne halva dan. Jag blir alltid så himla trött när jag bränner mig, jag brände mig när vi var och seglade i konfirmationen, och när ni kom hem tillbaka typ somnade jag som en stock.


XXX.

Go'natt, sov sött, dröm om småkryp du mött.


never think

Ni fattar inte hur många foton jag har från nordens ark idag! 593 onödiga bajskort. Raderat massor men de tar aldrig slut!
Svider på mina knän - brände mig när jag satt ute förut, och jag är supertrött. Borde ägna min tid åt att städa mitt rum, det ser ut som ett helvete, men jag orkar inte.



att hoppa i en höstack

iron like a LION in zion.


XXX.


it's up to you.

Var på studentmottagning för David idag med trevliga människor. Emma var där bland annat, de är ju kusiner så vad annars? 
david berättade att det hade varit det bästa någonsin på flaket.
 
Haha, när jag tar studenten ska jag göra som Soran Ismail, alla står nere och pekar man på någon och ropa "DU ÄR TJOCK!" Personen på gatan kommer ju ändå bara fortsätta vinka och le.




ser ni bambi? jag dör så söt! Kastade cykeln mitt i vägen för att ta foto.


Nu tänker jag börja läsa lite It-girl, så ha det mysigt resten av kvällen.


XXX.

Glömde nämna den grymma låten jag lyssnar ...

Glömde nämna den grymma låten jag lyssnar på, red red wine - UB 40. Den är hur go som helst, världens afterskilåt! Mhm! XXX.


Jaha, ligger på balkongen och solbadar. H...

Jaha, ligger på balkongen och solbadar. Har gjort det sedan jag kom hem i stort sätt. Förutom när tjejen från pappas kurs ringde och ställde frågor om honom. Han hade anmält mig att svara på frågorna... Inte så lätt. Jag gör ett smsinlägg dels för att jag inte orkar röra mig, dels för att serven är nere. Som vanligt på min älskade dator. Jag ligger och läser 4:e twilight boken. SPÄNNANDE! På tal om något annat lite lamt att nämna men som borde kompensera upp inläggstorkan från igår genom att få inlägget att se längre ut är att vi spelade lacrosse i skolan idag! Så jäkla kul och det får mig att känna mig som om jag är med i gossip girl. Jag tänker starta ett lacrosse lag när jag börjar gymnasiet! Låter väl som en bra idé? Shit vad jag ordbajsar! Det bara flyter på. Nej, nu tänker jag återgå till mitt solande, solen är snart borta ju! XXX.


RSS 2.0