through the clouds

Äntligen fredag. Haft min värsta vecka på länge. Allting var bara så dåligt, huvudvärk, kliande ögon och magvärk som vanligt.
Men idag vände det och blev bra igen. Efter massage och tio timmars sömn vaknade jag upp som en prinsessa imorse. En mattelektion vid lunch, sedan stan och fika med Anna, Anna och Emma.

Nu väntar middag och sedan kanske lite one tree hill och sorbet. Kanske en sväng till Annas också, om jag blir inbjuden förstås...


TURN UP THE LOVE

Fyra dagar i skolan och det känns som att vi varit där i evigheter. Har ett vagt minne av att det var sommarlov förra veckan.
Saknar Kössö, lugnet i näckis, middagarna på bryggan och allsångskvällarna hos Emma. Saknar Rhodos, den brännande stranden och det salta vattnet, det roliga hetset innan klockan var halv ett och de vilda nattäventyren. Vill åka tillbaka.

Men jag vet inte, jag är väl bara deppig. Det går nog över.


time takes it all


what are you afraid of?

Skola imorgon. Är inte inne i min sovrutin än. Måste börja lägga mig tidigt så att jag orkar gå upp. 8:20 till 16:30 är ingen rolig dag. Särskilt inte på måndagar.


Är deppig för övrigt. Sett alldeles för mycket one tree hill, blir väldigt nedstämd av allt drama. Börjat drömma om att jag är med i serien också, tvättäkta cheerleader.


sideways

 
 
 

soon enough


très fou


High school

Ligger i min säng och våndas över skola imorgon. Första dagen, inte jättetaggad. Men det ska nog gå bra.
Annars är det inte mycket som händer, har ont i magen som vanligt. Ska boka läkartid igen, kommer inte klara ett till år så här. Det är bedrövligt.


bunny or a bitch?

En helg på Kössö och jag mår ganska så fint.
Inte så roligt väder men det blev flera bad. Åkte ut i fredags efter magic mike på bio med några fina girls. Kom hem i eftermiddags och nu blir det nog inte så många fler besök dit. Skolan är alldeles för nära nu. Känner en ångest som jag inte riktigt vet var den kommer ifrån, vilket oftast betyder att skolpressen kommer dra igång igen. Men det är bara att bota ihop.


cruising down the street

Jaguar E-type. Finaste bilen någonsin. Om jag ändå hade en sådan. Och körkort då såklart...


chase the blues away like gargamel

Stucken av en geting. Svullen smärta i armen. Börjat om på one tree hill. Känner mig som Peyton. Musik är min drog.
Off the wall med MJ, Wild horses med Rolling Stones, Jockin' Jay-Z med Jay-Z. Helt ok låtar.


förstörd för livet

Så har man flyttat hem igen. Fina Kössö är lämnad och om en vecka börjar skolan. Är redan less på det. Vill ha lov för alltid. Nästan i alla fall.
Idag var jag på mysig brunch med girlsen hemma Clara. Åt massor med gott och myste i det fina vädret. Resten av veckan är uppbokad för lite jobb, kräftskiva och bio. Det ska bli roligt.


maxxarr

Snart en vecka sedan Rhodos. Lite sad blir man allt. Men jag har hållit igång, jobbade några dagar sen åkte jag upp till instön och hängde med massa trevliga människor.
Igår var det mysmiddag på kössö och idag är det Harry Potter maraton med Emma. Men först är det frukost nere vid Näckisbryggan.


you won't find nobody else like me

Hemma från Rhodos. Deppigt värre på jobbet när det regnet öser ner och man bara vill tillbaka till värmen, hetset och myset.


RSS 2.0