short on money

Lovet har börjat bra. Deppigt väder men det har varit glatt ändå. Idag blev en shoppingdag som slutade ganska lyckligt.

Paolo Nutini – New Shoes 


nu lite band of brothers och jordgubbar avec maman


sad bitch

Har helt sjukt i magen och det enda jag kan göra är ligga i fosterställning och hoppas på det bästa. Börjar inbilla mig att jag har massa farliga sjukdomar. Jag kommer antagligen avlida här. Kul.


camp

Sommarens första kväll blev ganska så spontan, först med grillning i slottskogen och sedan hem hit för lite chill på altanen med gamla kompisar. Kallt som in i helvete men ganska så mysigt faktiskt.


school's out for summer

SWEET. Äntligen sommar. Kort ceremoni i hagakyrkan, fila på espresso house och sen var det treornas utspring.
Blev själv lite sugen på att ta studenten men så tog jag mitt förnuft till fånga och tänkte på det bedrövliga arbetslivet som börjar när man tar studenten, inget mer sommarlov!


classy

Imorgon är det avslutning och sommarlov. Sista riktiga skoldagen blev en lunch på Blomstermåla på Särö med klassen. Väldigt mysigt med god mat och trevligt sällskap, ett bra avslut på en lång och stressig tvåa.


alone


evidently

Blandade känslor. Nöjd med mig själv men väldigt bitter på livet i allmänhet. Har varit bitter ganska länge nu. Orkar inte med att så många människor är dumma i huvudet. Det finns alldeles för många som tror att de är viktigare än är

Nej nu ska jag rycka upp mig. Näst sista dagen för tvåan ska avslutas med lunch med klassen på Blomstermåla på Särö. Sen är det sommar.


less

Legat i min säng nästan hela dagen och tittat på ally mcbeal. Gjorde i ordning pannkakor, yoghurt och melon till brunch och till middag blev det thaimat. Kände att jag var värd massa god mat nu när allt plugg äntligen är över och jag faktiskt överlevt tvåan.

Gårdagen var väldigt rolig ute på Köpstadsö, hjälpte till och serverade på en femtioårsfest. Drack massa drinkar och dansade samtidigt, det var lite av en del i jobbet kan man säga.


without ma wings


Flying without wings är en av Westlifes absolut bästa, men den här musikvideon är bara för rolig. Jag älskar den.

crazy

På väg ut till Köpstadsö. Funderar på var min hund och bror kan ha tagit vägen. Det känns ju bra att jag har tappat bort dem.


I'll travel


Que sera, sera


fugly dog

Min fula hund har blivit snaggad, hon ser ut som en övergödd säl. Ful som stryk är hon, men jag gillar henne ändå.


Nya condeco

Lugn skoldag idag så vi stack ner och firade Emma med födelsedagsfika på condeco!

Nu är det historieplugg som gäller. Sista arbetet för tvåan. Skulle egentligen iväg på zumban men det blev inställt!


GRATTIS MIN FAVORITEMMA

Hoppas du får en galet bra födelsedag älskling!


christmas special


like a stranger on a bus

I helgen var det födelsedagsfest för min lilla Emma. Hon fyller ju äntligen arton år på tisdag och det firades ute på fina men blåsiga Köpstadö!

Söndagsångesten har varit jobbig nu på eftermiddagen, en ganska lugn vecka väntar men det kommer komma många deprimerande betygsamtal som jag inte alls ser fram emot. Usch behöver lite meningslös sommarlov nu.


I choose you, my little pikachu


a little love in my heart

USA


Je suis calme.

AAAAAAAAHHHHHHHH FRANSKA NATIONELLA KOMMER BLI MIN DÖD.


RSS 2.0