third aid kit

Söndagsångest med plugg och meningslöst chillande. Lyssnat på disney och bytt projektarbete.
This is life man


i won't say

Lördag med middag hos Clara och sedan vidare till klassfezten! Hann gå där innan det spårade dock. Riktigt ansvarsfullt för imorgon är det seriöst pluggande som gäller.

Måste se till att plugga så jag kan få ett bra jobb och pengar till min fina drömjacka från hunkydory. Så mysig och fint skuren. Hjärta den lite.


vanity


Don't tell a soul.

I guess I lost.
 
Är lite ledsen. Musik får hjälpa mig igenom det som vanligt. Det finns ingenting bättre än Childish Gambino när man är riktigt ledsen. Eller några gamla låtar av  Bombay Bicycle Club. Stänger dörren till mitt rum och lyssnar igenom gamla listor från  en svunnen tid. Deppigt jag vet, men ibland behöver man det.
 

Guess I Win

Skrev klart mitt svenska arbete och blev lättad för stunden. Sedan kom jag på hur mycket mer som ska göras. Historieanalys, matteprov, idrottsprov, religionsarbete. Underbart.

chillax

Myser lite i mina nya byxor. Mamma överraskade mig med de gulliga mysbyxorna från missoni i förmiddags. Träffade henne på stan efter min intervju. Har haft resursdag så intervjun var det enda som var planerat för idag. Skulle haft matteplugg med anna men det får bli till en annan dag.
Tog en kort joggingtur i regnet också. Väldigt fridfullt men lite obehagligt i skogen.


Kick off då

Här sitter vi och är ganska opepp på en kick off som har splittat alla kompisar ifrån mig. Kommer festa själv med alla goa tvåor och ettor. Kul.


WHAT?

There's nothing like a good playlist.
Har börjat göra listor efter mina humör och det har visat sig vara riktigt användbart.
Lyssnar en stund och känner mig awesome, oavsett humör.
Angry, chillmode eller sleepy, det är bara att välja liksom.


Fifty shades

As promised, oufit för idag och senaste köpet. Köpte mig fifty shades of grey. Har varit dålig på att läsa på sistone, hoppas att läsarkänslan ska komma tillbaka efter denna...


It's a perfect day for letting go

Rutinen är inne, skolarbetet fungerar igen. Ett ord, tre bokstäver är ständiga målet.
Samtidigt är det mycket annat som händer runt omkring som man måste lyckas med också.
Och saker som får en ur fokus. Det händer hela tiden och det enda som hjälper är att tro att det var meningen att ske och att lyssna på musik tills öronen susar.

Mina inlägg har blivit himla mörka på sistone, får skärpa mig! Nästa inlägg blir en dagens outfit och bild på senaste köpet.


wash my hands

Tiden räcker helt enkelt inte till. Det känns som att varje minut är fullbokad varje dag. Ändå har jag ingenting att göra. Himla knepigt måste jag säga. Tror det är för att allt inträffar på så skeva tider och för att jag gör så onödiga saker hela tiden.
Dags för förändring och förbättring.
Fokus på skolarbete och stopp för verklighetsflykterna till tree hill.
Haha som om det kommer hända


he hates that bitch

Lördagen bestod av shopping med mor och myskväll wif ma girls Auo och Anna.

Beställde en fin blus från plus fines vårkollektion. Lite deppigt att den inte kommer förrän nästa år men den kommer bli jättefin till våren!


my aim is true

Har haft en jobbig första del av veckan. Är fortfarande sjuk och det verkar inte blir bättre. Har inte haft mycket i skolan dock, det är ju bra. Imorgon är det studiedag med storplugg, ska planera för projektarbetet och kämpa med lite matte.

Men idag blev det bara one tree hill. Ligger i mitt nystädade rum med tända ljus och ser på sjunde säsongen. Bättre än så kan det nästan inte bli.


lounge

Hängt @clarens i helgen. Party igår och brunch idag! Så trevligt så.


tapas & money

Livet är hårt. På väg till min enda lektion idag, trots feber i kroppen. Men jag ska nog överleva! Måste lämna in mitt förslag för PA så det är bara att pallra sig dit


second girlcrush

Olivia Palermo.
Her style. Nuff said.


Bra där

Helt underbart. Ett träningspass med halsont senare och jag har feber.
Har känt mig hängig och haft ont i halsen sedan förra veckan men inte riktigt brytt mig om varför.
Smart där kompis.

Från den ljusa sidan så får jag ta det lugnt och mysa imorgon och det är ju aldrig fel. Glass och Breakfast at Tiffany's muntrar nog upp mig!


a whole hour

Har håltimma i tre timmar. Känns ovärt att gå tillbaka till en sista lektion men man får göra det bästa av situationen. Synd att jag måste hem och gå ut med hunden då. Passa på att titta lite oth och äta får jag väl göra också.


Correction

Sienna Miller AND Kate Bosworth


ma girlcrush

Sienna Miller


here comes a regular

Helgen gick fort. På lördagen hängde vi hos en klasskamrat, sen vidare till en artonårsgrej för att säga hej, sen hem till Emma för hederligt mys med te och bring it on.
Söndagen spenderades först med ägg och baconfrukost sen bar det av hemåt. Såg på The boat that rocked och sov lite.

Imorgon börjar ännu en skolvecka. Heltaggad.


RSS 2.0