survived

Överlevde obehagliga paranormal. Lite svårt att sova bara.
Idag är det resursdag i skolan, ska åka in och vara med på kören sedan är jag ledig. Får se vad som händer efter det, på kvällen blir det artonårsfirande hos Anna och sedan ausgang.

Nu tänker jag sova en stund till innan skolplikten kallar.


scared for life

Snart på väg till biografen för paranormal activity 4. Lite lätt sådär extremt nervös. Kommer antagligen spilla ut alla mina popcorn av rädsla.
Har haft engelskaprov idag också, gick bättre än jag trodde. Fikade efteråt med Anna och sedan klippte jag håret. Rakt och fint nu.


.


blank

Är utmattad. Blir deprimerande trött av mörkret. Finns inte så mycket att göra, äta vitaminer och få tillbaka livsglädjen. Tills dess Bon Iver och mysigt täcke.


when the onus is not all your own

Relativt lugn vecka för mig. Engelskaprov på torsdag är det enda. Passar på att chilla och göra andra sysslor, banken idag och klipptid efter provet på torsdag. Det behövs verkligen, mitt hår är nära det extrema nu.


in da swedish house


my heart is burnin' up


Codex

Dagarna går fort. Igår var det öppet hus på skolan, var med och hjälpte till med alla mysiga rudebeckare.
Idag har jag haft idrottslektion, ja tack den gick riktigt bra, och sedan stack jag hem för att duscha och äta. Nu är jag på väg tillbaka för sista svenskalektionen innan nationella på fredag.
Sen är det äntligen stockholmshelg.

Innan en ny vecka börjar....


pity the living

Jobbig vecka som avslutas med svenska nationella och sedan Swedish House Mafia i Stockholm. Flyger upp efter nationella och hänger med polarna i pappas lägenhet. Nice.


loltard

Mitt humör är helt återställd sen i fredags.
Igår var det middag och ausgang med mina fina kompisar. Idag blev det en sen frukost med Emma, sista Harry Potter och sedan plugg.


loltard

Mitt humör är helt återställd sen i fredags.
Igår var det middag och ausgang med mina fina kompisar. Idag blev det en sen frukost med Emma, sista Harry Potter och sedan plugg.


Life sucks. Get over it.

Deppig with ma dog. Provet gick åt skogen och jag förstörde jag mitt betyg i psykologi för alltid. Tappade lite livsglädjen men nu har jag kvalitetstid med lillebror och wilma och de muntrar alltid upp mig.


Always an uphill battle

Trevlig morgon med lång frukost och psykologiplugg. Nu är jag på väg ner för prov i fyra timmar. Ännu trevligare.


the epic dawn

A good tuesday, also known as en bra tisdag. En mattelektion på morgonen och sedan direkt till gymmet. Kom hem och pluggade psykologi innan det var dags för Twinight.
Breaking Dawn 1 och 2 med popcorn och gratis cola. Ettan var som den var förra gången jag såg den men tvåan var riktigt bra faktiskt. Episkt slut helt enkelt.
Helt perfekt om ni frågar mig.


some people have too much fun

Det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag och fars dag på samma gång. Fira fira fira!
Men jag måste plugga hur mycket som helst så jag kommer inte bringa någon direkt glädje till dagen.
Helgen har varit trevlig i övrigt.
Födelsedagsfest hos Ella på fredagen och igår dinner and a movie med Anna


don't kill my vibe

Fått min nya telefon. Väntat på den ett tag nu. För jag skulle faktiskt få en ny redan innan incidenten i london...eller?

Igår var det lunch och promenad med klassen, presentshopping och sedan myskväll hos vår klassföreståndare. Det bjöds på creme brulee och ost, himla trevligt faktiskt.
Idag hände ingenting utöver det vanliga. Förutom telefonen då. Lol


congratulations you are hot


i need some clothes


walk a little

Chillat hemma idag igen. Min sjukdom verkar inte vilja gå över. Har fortfarande ont i lederna och i huden över högerhanden och känner mig allmänt dåsig. Men jag har lyckats städa övervåningen och bakat chokladkakor med vitchokladkross i. De blev värda extremt goda, överträffat mig själv nästan.


you belong to me

Happyface att the Lumineers har kommit till spotify, äntligen!
Jag hatar när låtar jag vill lyssna på inte finns.


we knew alot

Inte rört mig på hela dagen. Mår fortfarande så dåligt, förkyld, ont i huvudet, magen och i mina händer. Misstänker influensa. Det som fått vara underhållning för dagen är Chuck varvat med the newsroom, nån ny serie som faktiskt var riktigt bra, har nästan hunnit se klart hela första säsongen.
Ingenting annat har blivit gjort idag. Väl spenderad dag verkligen.


friday i'm weak

Hemma från London. Kom hem i onsdags men eftersom min telefon är M.I.A sedan i tisdags har jag inte kunnat uppdatera. Resan var jättemysig förutom ett stort missöde under tisdagskvällen. Men vi kom hem välbehållna och läxan är lärd. Lämna aldrig någonting utan uppsyn helt enkelt.

RSS 2.0