Sånt är livet när kjolen är randig

Ovärd dag, med seminarium, håltimma och italienska. Fick MVG i italienska, kändes jäkligt bra även om det var föga förvånande, och nu lät jag fruktanskvärt skrytig. Men sånt är livet när kjolen är randig.
På tal om randiga kjolar så köpte jag en långklänning för ett tag sedan, men jag vet itne om jag vill behålla den.
Bortsett från mitt mvg har dagen varit sjukt pissig. Är galet irriterad på allt just nu. Jäkla skit. 

klänning

sjukt bajsig bild.


shake it

Glad morsdag! Vaknade i lättpanik över att jag inte fixat något men så hade pappa fixat blommor och en lykta så jag gjorde iordning ett litet kort till blommorna och mamma blev glad. 
Vart ute och gått med Anna
 också,  en liten söndagspromenad innan det blir morsdagmiddag.

Igår var det middag hos Aurora, med tjejer från klassen. En liten försommarmiddag i höstvädret typ, trevligt var det i alla fall.

Och nu är det snart sommarlov! Herrejeklar va tiden har gått fort. Redan klar med ettan. Snart går man i tvåan, med dubbelt så mycket läxor. Så taggad!
Nej, men jag är taggad till sommarlovet i alla fall. Festivasommar!
Jag har inte bestämt mig om jag vill gå på peace & love eller way out west bara. PL har ju bob dylan.. och min älskade Linnros. Men WoW har Prince! Prince är übercool, men det är ju Bob Dylan också. ARGH och jag måste bestämma mig snabbt som attans för biljetterna tar slut snart liksom.
Måste helt enkelt gå på båda!

Nu måste jag gå och hjälpa till med maten,
Arrivederci, jag ska bli bättre på uppdateringen


Gör dig själv en tjänst och skjut dig själv

156.5 av 160 på italienskaprovet, och naturkunskapsprov kändes det som om det faktiskt gick bra. Nu har jag äntligen gjort klart mitt bildarbete. Nästan allt är klart nu med skolan.. Förutom 3 timmars franskaprovet som kommer på tisdag. TAGGAAA
NU måste jag gå, för mitt favoritprogram har börjat.

heeejjjdddåååå


hahahahahahaahh


Is it still raining? I hadn't noticed

KOm hem för några timmar sedan, borde pluggat matte men jag har suttit och gråtit framför tv:n och sett på fyra bröllop och en begravning. En av världens bästa filmer, så himla fin. Fast jag gillar inte amerikanskan.
NU ska jag i alla fall börja med mattepluggandet. Imorgon är det prov. Sjukt taggad!

puss pu´ss


Söndagsfika


jag skrattar åt söndagar.


Pluggat idag igen och det suger.
Skrivit klart mitt tal som suger. Gjort matte som också suger. Allt är sugit idag,  för det är söndag. Söndagsångest på extrem nivå.

Nuskajagmålapåmittbildarbetehejdå


Love train

Igår var det Maggio på Liseberg. Det var trevligt, med massa trevliga människor bortsett från tjejen som spydde.
Åkte ATMOSFEAR med Ella också. Jäklar alltså, så sjukt läskigt. Usch, jag måste åka den igen! Kunde inte andas på nervägen, tappade andan totalt.
Det var en grym dag, förutom att jag mådde skit.

Nu har jag precis städat mitt rum.. Ska börja plugga naturkunskap nu, sen ltie matte, göra klart min bild och skriva ett svenska tal.

HEJDÅ


"So you're from India? I love Indian food!...

"so you're from India? I love Indian food!" "great.. I'll tell my people..." Hahahhaahhaha var hos läkarn idag, världens gulligaste indier som tycker att jag ska börja med yoga och undrade om jag visste vem lady gaga var.. Han var verkligen världsbäst! Och nationella prov i matte, kände mig tvungen att nämna det. Jag är fruktansvärt oförberedd men jag har av någon anledning slutat bry mig.. Det är ju bra inställning med tanke på att det är Nproven som VERKLIGEN betyder något.. Åtminstone på rudebecks.


En vanlig dag

Sju dagar sedan jag uppdaterade! Helt knäppt att jag inte varit inne på datorn på så länge haha.
Sovmorgon idag till halv tolv, men jag har varit vaken sen klockan halv sju. Var hos tandläkish halv nio och nu ska jag snart iväg till någon trevlig specialklinik för min mage. Har haft ont i magen ett bra tag nu, det är dags att få bukt med det.
Sen blir det skola, för hur mycket jag än skulle vilja missa naturkunskapen och franskan är det typ superdumt att missa lektioner bara för lite dum magont.

Efter skolan blir det matteplugg också! Jäklar va rolig min dag är, men det finns ju såklart folk som har det värre. Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv, inte ha några vänner, familj eller nån hund.
Det hade ju varit värre.

pusspuss


Rude




Nationella engelska och slaget om innerstan. Det har tagit på mina nerver och min hals.  Rudebecks borde ha vunnit slaget!
Men vad som hänt har hänt, går vidare hahaha. Svenska kursprov imorgon, så otaggad att jag dör lite.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa svenskahäftet, kanske titta på lite Buffy the vampireslayer.

godnatt


woke up this morning

Hade halvt sovmorgon idag, seminariegrupp, sen var det lång håltimma så jag och Joseph gick igenom hela stan. Hittade inget.
Innan italienskan hämtade vi ut Slush från 7eleven, och satte oss i solen. Brände mig igenom tröjan så nu är min mage helt röd.

Nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio och pluggar svenska. Fick massage förut, superskönt men jag började skratta lite okontrollerat för jag var grymt spänd i nacken.

Imorgon är det engelskaprov och sedan slaget om Innerstan, är taggad till tusen. Nej men det ska bli roligt med slaget, när Rudebecks vinner så klart.

pusspuss

ångest

Greasig kväll igår, supermysigt.
Men nu har den gamla söndagsångesten kommit fram, blandat med lite PMS. Kul blanding.
Legat hela dagen på balkongen, och nu har jag bränt mitt ansikte, och min mage.
Nu sitter jag och läser igenom ett landarbete som en klasskamrat skrivit, får grov ångest för att mitt arbete är mycket sämre. AAAAAAAAAAAAARGH

Nu ska måste jag gå och blåsa håret, hej då


BIEBER FEVER


I wish I had a pizza and a bottle of wine

Står och lyssnar på Lust For Life hos Elli, med Emma och Anna. Ska äta pizza och se på Grease. Det sista har jag bestämt. Har varit sugen på Grease sen jag såg ett klipp av den i en annan film.. hehehe
Nu skratar anna åt mig. NU skrattar jag höhöhöhöhöhö för anna skratar.
Fasen va töntish jag låter idag då.

love


torsdag är det nya fredag

Det har varit en riktigt extra bra dag idag. Mycket trevligt hände.
Kom precis in från min och Annas skogpromenad och nu taggar jag för criminal minds.

hejdå

Don't ork mer

NP engelska idag. Det gick väl som det gick. Skrev om något jätteudda, som vanligt.
Sen var vi på studiebesök på ekocentret i Landala. Superkuult.

Nu ska jag städa.

love,

Bobby Long


ELEPHANT GUN



TROMBOLA

Simprov idag. Det var väl inget särskilt. Förutom krypet inne i duschen, ÄCKLIGT. Åt på mcdonalds efteråt och kom försent till naturkunskapen, fett värt.
Imorgon är det nationellaprov, i engelska och när det är slut, håltimma till två. Väldigt ovärt.
Sitter och lyssnar på The Lonely Island. Så jäkla bra. Motherlover på spotify, lyssningsvärt.

Hejdå



Bobby long

Äntligen klar med landarbetet. Suttit sen elva imorse. Kul dag.
Nu ska jag sova i fem timmar typ. Livet känns överskattat för tillfället. min mage och mitt huvud värker. Mina knän gör ont också, för jag har suttit jättekonstigt. Gossi natti

RSS 2.0